3,3dzinejs+2,5 diz.karba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 3,3dzinejs+2,5 diz.karba

Lapas: 1 [2] 3
3,3dzinejs+2,5 diz.karba ( 4344 )
ID

847 ziņas

PM

Kādus 500 000 km tas automāts pārsvarā iet. Ja vien nelej viņā iekšā kas pagadās.. Remonta izmaksu ziņā salīdzinoši lēta kārba.
Kā tu vispār esi iedomājies to dīzeļa kārbu tur pielikt, kādu sajūgu liksi, kloķenei gals ganjau nederēs, kādas pusasis liksi, gan jau garums nederēs jo kārba nestāvēs tieši turpat kur 3.8 kārba, attiecīgi kārbas stiprinājumi, kulise gan jau arī nebūs turpat kur dīzelim. Kā tu 3.8 vadības blokam iestāstīsi kur pazuda dzimtā kārba ar visiem devējiem?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

mazais67

13 ziņas

PM

Kronšteinu vietas sapas,sajūgkurvis darbs labam virpotājam.jasazīmē un jāizzgriež stargabals ar ko savienot kārbu ar bloku.Pusasis ir no abiem veidiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

mazais67: "
Kronšteinu vietas sapas,sajūgkurvis darbs labam virpotājam.jasazīmē un jāizzgriež stargabals ar ko savienot kārbu ar bloku.Pusasis ir no abiem veidiem.
"

Nu ja tev jau ir visas taas vajadzigas dalas "donors" un pasam patiik un ir laiks skruuveet tad es varu tikai noveelet veiksmi ;) pats labprat redzeetu rezultaatu :o jo kadreiz pats nodarbojos ar visaadu kiimiju
Bet aceries ka lielakas problemas buus tiesi ar elektroniku jo kaarbas vadibas bloks ar visiem dacikiem ir sasiets kopa ar motora kompi un vai motors stradas normali ja tu izmetisi visu lieko araa nav zinaams....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

mazais67

13 ziņas

PM

Skruvēties jau patīk un nebaidos,bet elektrība nav mana spēcīgā puse.Tāpēc meklēju automāta kārbu 3,3 līdz01 gadam ir laba 2,5 mehānika un džeris pelēkā krāsa

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

Man bij lidzigi, bij voyagers 2.4i "99 automats, bij doma mehanisko karbu uzstadiit, tacu paskaitiju cik viss izmaksaas, detelas un darbs uzreizs pargaja gribeshana.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ibiodizels

695 ziņas

PM

Par vadības bloku,vajadzētu painteresēties pie kāda auto sporta kantora,kurš dziļi pārprogramē vadību vai taisa no jauna.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

IlmarsG: "
Vēl var papētīt, kā tas jautājums risināts 2.4 benzīnniekam, kuram mēdz būt gan mehāniskā, gan automātiskā kārba.
"
par 3.3i vispar nekad neesmu dzirdejis, ka butu mehanika, vispar jau butu interesanti ar tadu izbraukt, kaa tas ir, varbut blakus paradibas, varbut pastiprinati karba izies no ierindas jo 3.3i ir jaudigaks par 2.5td, tad jau reali ari karbai jabuut nu vismaz izsturigakai, mans viedoklis

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

IlmarsG

198 ziņas

PM

Vēl var papētīt, kā tas jautājums risināts 2.4 benzīnniekam, kuram mēdz būt gan mehāniskā, gan automātiskā kārba.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » 3,3dzinejs+2,5 diz.karba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online