Eļļas līmenis automātiskajā kārbā. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas līmenis automātiskajā kārbā.

Lapas: 1 [2]
Eļļas līmenis automātiskajā kārbā. ( 6329 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

visiem tomātiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

zems līmenis var ātri novest līdz tai smakai, tā smird piedeguši kārbas slīdošie sajūgu diski. bet pats par sevi zemais līmenis nesmird

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

Paldies par atbildi.
Vai taisnība ka gadījumā ja eļļas līmenis automātiskajā kārbā ir pa zemu tad ir jūtama eļļas deguma smaka? Kaut kur esmu šādu lietu dzirdējis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Jautājums nedaudz par citu, bet negribēju cept jaunu topiku.

Kārba slēdzas normāli un gludi. Eļļa mainīta rudenī komplektā ar filtru - smuki sarkana un caurspīdīga. Līmenis pareizs.

Bet, kad pamīcās ilgāk pa kādu korķi, 1. ātrums slēdzas ar rāvienu un NE gludi. Pie kam, kad korķis ir aiz muguras un var sākt ieskrieties, kārba slēdzas ne augstāk kā 3. robā (varbūt pat 2.). Vakar tiku uz štrāses un 80 km/h gāja ar 4500 apgriezieniem. Tipa avārijas režīms vai kā? Spidometrs un tahometrs funkcionē. Izslēdzot / ieslēdzot aizdedzi atrodas visi robi.

Pašam man liekas ka ir kāds sakars ar kārbas eļļas uzkaršanu. Jo siltāks laiks - jo biežāk šāds gļuks uzpeld. Pa ziemas -10 -25 dgr šis gļuks bija pazudis.

Varbūt kādam ir kāda doma par cēloni un sekām... Ieteikums sākt krāt Ls 500 kārbas remontam???

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

shefinsh

386 ziņas

PM

Ir bijis līdzīgi. Atradu vainu vados, kur gar kreiso riteni iet vesels "mučkulis" ar vadiem. Tur tagad kad ir silts mitrums taisa tev iespējams īso starp vadiem, kuriem ir sūdīga izolācija, kā rezultātā kārba sāk gļukot dēļ elektronikas. Kad bija auksti, tad mitrums ir sasalis un nevada strāvu. Man bija tāds gadījums - samainīju solenoīda bloku kārbai + jauna eļļa un filtrs, bet nekā. Avārijas režīms turpināja strādāt. Problēma bija tajā vadu mučkulī.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Nu īsti laikam nav mans gadījums. Tam gļukam ir vairāk sakars ar pastāvēsanu uz bremzi un pabraukšanu 1. robā. Liekas ka no mīcīšanās uz vietas vados mitruma daudzumam nevajadzētu mainīties.

Bet ko tu beigās izdarīji ar to vadu mučkuli - mainīji, meklēji plaisas izolācijā vai kautkādus aerosolus pūti?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas līmenis automātiskajā kārbā.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online