Durvis » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2
Durvis ( 3122 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Kārtējais jautājums- vienas no sāna durvīm( labās) pagrūti taisās ciet, proti, ar spēku. Otras palaid un ir ciet, šis jācērt. Manuprāt jāparegulē, bet kur tas regulējamais ir? Vispār tāda sajūta, ka viņas ir par zemu vai. Par zemu tā vieta, kas ieslīd pašā slēdzenē. Mēģināju regulēšanu veikt ar skrūvi, kas ir tā kā durvīm iekšpusē, pie stikla. Durvju rokturim pretējā pusē. Palīdzat lūdzu.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

andrejsje

192 ziņas

PM

skaties vai nav sabiris apakšējais gultnītis

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

Kam gultnītis, kur gultnītis?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

andrejsje

192 ziņas

PM

kuras tad sānu lielās vai parastās.ja parastās tad noskrūvē no kuzava to cilpu un paskaties vai nav nosēdušās .

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Man par izdilušām eņģēm pagājšgad skatē ielika 2, durvis bija drusku nosēdušās un kustējās uz augšu- leju. Paņēmu šrotā citas eņģes.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

migano

351 ziņas

PM

ID: "
Man par izdilušām eņģēm pagājšgad skatē ielika 2, durvis bija drusku nosēdušās un kustējās uz augšu- leju. Paņēmu šrotā citas eņģes.
"

Tam inspektoram viss kārtībā ??? Tās durvis nevērās, leca vaļā, kājas līda ārā pa šķirbu ? Kur ir pamats par to likt 2 ?
Es zinu ka siguldā man nissanam apgāja uz riņķi, izklapināja visas durvis , man tas likās tā neredzēti. Rīgā nekad nevienam autiņam vēl nav pārbaudījuši visas durvis.

mazdai kupejai durvis bija tiešām ar vertikālu kustību, nekad nebija piesējušies TA, tikai stiprāk uzsita, aizverot

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

munds

477 ziņas

PM

Ir dzirdēti vairāki gadījumi, kad par izdilušām eņģēm liek novērtējumu 2

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Ezis2

1676 ziņas

PM

Kaadaa sakaraa ?? :o man vismaz Riga ejot skati nekad muuzaa neviens nav aizsticis taas durvis : prieks durviim gan vienmeer paarbauda vai logi virinaas !

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Durvis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online