Benzīnbāka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Benzīnbāka

Lapas: [1] 2
Benzīnbāka ( 3029 )
Archebalds

131 ziņas

PM

Man kā jauniņajam atkal pāris jautājumu- cik liela bāka ir īsajam 96. gada Voyagerim? Kā pa iedaļām tur sanāk? Un vēl jautājums- iedarbinot auto, zem kapota ir tāda skaņa "kli-kli-kli", man viens teica, ka tas esot kāds bākas ventilēšanas vārsts. Tā varētu būt? Un vai viņam tā jāskan? Man likās, ka skaņa nāk no verķa kas ir pa kreisi pret motoru, augšā tāds apaļīgs(cilindrisks). Ceru sapratāt.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

andrejsje

192 ziņas

PM

klikklik ir normāli tas ir bākas ventilācija.blakus sēdētāja pusē.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

Manam pirmajam Jerim bij Klikliklikli bij varsti beigti, nekada sakara ar benzinbaku ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Ja skaņa ir apmēram reizi sekundē un no pasažiera puses, tad tas tiešām būs EVAP vārsts, bet par to ka tas ir normāli - nu diez vai, tad jau visiem viņš tikšķētu, bet tā nav. Normāli ir tad, kad tur ir klusums. Manējam arī bija vienreiz tā tikšķēšana piemetusies, bet pārgāja dienas laikā. Meklēju netā kādu info kāpēc viņš tā dara,neko prātīgu neatradu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

robisss

89 ziņas

PM

Man kopš pirkšnas tikšķ. Tas ir normāli.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Tas vārsts notur spiedienu bākā,attaisi korķi un paskaties.tikšk visu laiku vai tik siltam?

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

Pastāstiet par to bākas ietilpību, lūdzu. Un kad bultiņa ir uz sarkanās svītras, tā ir 0 vai vēl ir un var braukt? Bet cik?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

janni

716 ziņas

PM

Bija situācija, kad beidzās gan gāze gan benzīns. Nācās braukt ar benzīna līmeni uz 0 un arī kompis rādīja (DTE) ka degvielas atlicis priekš 0 km. Bet nobraucu ap 20km brīvi. Tā ka figzin. ???

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Benzīnbāka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online