elektronikas briinumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi

Lapas: 1 [2] 3 4
elektronikas briinumi ( 6163 )
robisss

89 ziņas

PM

Man ar šad tad 96.gadam uznāk. Pazūd pagriezieni, bet kad ieslēdzu avareikas tad pazūd.Tad atsēdzas ventelātoru panelis, nepūš gaisu utt, bet tas pats no sevis sāk darboties, bet pēc aizdedzes ieslēgšanas.Ir bijis arī tā ka piedarbinu auto un tahometrs nepaceļas, noslāpē un piedarbinu pa jaunu un viss kārtībā. Tātad kuros vados var meklēt tajākreisajā spārnā, vai body compī, tikai nezinu kur atrodas. Ā un vēl piereizes kas bija jāskatās kad logu tīrītāji dzīvo savu dzīvi? Lasiju ka kautkādi vadi jāpārlodē, tikai nezinu kuri. Paldies par info jau iepriekš.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Varētu būt, ka panelis, te forumā pāris reizes ir apspriesta ši tēma.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

UK autoatslēdznieks ir ļOOOOOOti labi apmaksata profesija.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

chaliss

50 ziņas

PM

Shodien pabiju uz to diagnostiku . Nevareetu teikt ka esmu kljuvis loti gudraaks , ja nu vieniigi iedeva lapu uz kuras ir mistiski cipari :o par daljaam kas it kaa vajadziigas . Man pateica ka pie visa esot vainiigs meerinstrumentu panelis un ka liidz ar to pagriezieni nedarbojas : . Par jaunu tur man paprasiija £672 (564 lati ) . :o . Pateicu paldies un paprasiiju lai iedod daljas numuru . Tad nu taa , ja es pat vinju nemu pa taisno no Mopar tad vinjs maksaa jauns £232 (194 lati) . Starpiiba tikpat kaa nekaada . Atradu arii vienu firmu , kas remontee visas shaadas daljas , kompjus utt. Tas izmaksaa no £60- £140 . Venkaarshi mani maac shaubas , vai tieshaam taa vareetu buut , ka meerinstrumentu panelis taisa visu to huinju ? Ka nesanaak , ka beigaas pa velti izmetu pikji :- . Aizmirsu veel piebilst , par cik aizmugureejaas kalotkas iet uz beigaam , tad pie diilera piedaavaja man vinjas nomainiit pa £213 ( 178.77 lati ) + veel pa darbu

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Ezis2

1676 ziņas

PM

chaliss: "
Ezis2: "
Cik zinu tad noskrejiens saglabajas kompii ;) vismaz manam ta ir jo mainiju paneli
"

Tas labi . Un kaa ar to parkodeeshanu , citi saka ka vajag , vai tomeer spraud klaat un dod baardaa ?
"

piespraudu un aizbraucu nekas nav jakodee

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Cik zinu tad noskrejiens saglabajas kompii ;) vismaz manam ta ir jo mainiju paneli

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

chaliss

50 ziņas

PM

Ezis2: "
"

Tas labi . Un kaa ar to parkodeeshanu , citi saka ka vajag , vai tomeer spraud klaat un dod baardaa ?

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

chaliss

50 ziņas

PM

Man jau arii taa gribas domaat , bet sheit UK cilveekiem patiik elementaaras lietas sarezgiit un tad pieciem vechiem staigaat rinkjii ar piipjiem zobos un domaat ko nu dariit un kaa buut

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online