Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi
| elektronikas briinumi ( 6162 ) | |||
|
LEDUSLAACIS
|
2012-04-12 08:55:06 "" Es jau biju rakstījis bet ar visu to lapas pārtaisīšanu mans raksts ir pazudis. 24 Fuse - Integrated Power module 6 kāja C9 štepselis ------------------------ |
||
|
chaliss
|
2012-04-24 00:04:43 Pateicoties LEDUSLAACIM tiku mazliet skaidriibaa ar tiem vadiem . Lieta taa , ka stravas vads , kursh aiziet uz kompi un saistiits ar avareikaam , pagriezieniem un paneli zaudee straavu pashaa droshinaataaju kastee . Baudot vadu , straava aiziet liidz kastei , bet baudot jau pie avareiku droshinaataaja , straavas vairs nav . Tad nu aatrumaa izpiipeejaas shaads variants
Paneemu un paarmetu vadu ar droshinaataaju no lukturu mazgaataajiem (kuru man nav) uz avareiku droshinaataaju ligzdu , un viss notiek , viss straadaa kaa naakas ! Vieniigi gribeeju jautaat , vai ir iespeejams izjaukt to droshinaataaju kasti un kaut ko tur sakjimereet , vai ir jaameklee cita kaste ? C.V 2002. 2.5CRD |
||
|
LEDUSLAACIS
|
2012-04-24 09:00:55 Viss ko kāds kādreiz ir salicis ir iespējams izjaukt. ------------------------ |
||
|
GRIMBURGERS
|
2012-04-24 10:18:35 Nopirku autiņu ar iztrūkstošu tās kastes vāku. Izrādījās ka autiņš iet uz 9v strāvas. Elektriķis ilgi meklēja kur tā strāva paliek. Tā kā tās kastes vāks bija jādabū da jeb kā - nopirku to vāku komplektā ar visu kasti. Nomainījām - i elektrība nostājās uz 12V i vāks kastei bija. Ponta pēc veco kasti izjaucu pētot kur paliek tie 3 V. Nekā tur iekšā tāda nebija. Ja ir vēlme un pacietība sāc tik jaukt un ta visu sapratīsi. Iekšā vienīgi neko citu kā zaļo draugu neatradīsi... DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG |
||
| Lapas: 1 2 3 [4] | |||
Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi

. Varbuut kaads zin , kas tas pa vadu un kur taalak , ko mekleet ?
, aizcirtu durvis un atgaazu maajaas !