elektronikas briinumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi

Lapas: 1 2 [3] 4
elektronikas briinumi ( 6164 )
chaliss

50 ziņas

PM

Gribeeju jautaat , kur saglabaajas nobraukuma raadiijums , pashaa spidometraa , vai kompii ? Un vai ir jaaparprogramee instrumentu panelis , ja tas naak no taada pasha gada un modelja dzera vai arii spraud klaat un rullee ? Arii daljas nummurs taads pats kaa vecajam .
Lieta taada , ka veel joprojaam netieku galaa ar visu to shaizi . Nonjeemu nost , aizsuutiiju uz remontu , un nu peec 2 nedeeljaam man gauriks > pazvana un pasaka ka nav sataisaams , ka tomeer vajag jaunu > . Tad nu panjeemu un nopirku lietotu caur Ebay , gaidu kad atsuutiis . Vieniigi nobraukums vinjaa esot 3x lielaaks nekaa man patreiz.

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

ibiodizels

695 ziņas

PM

Reiz lasīju,ja no usa pasūta jaunu paneli,tad šie prasa nobrauktās mailes un ieprogramē jaunajā panelī.Moš angļiem ar tāda doma?

Atbildēt uz šo ziņu
chaliss

50 ziņas

PM

Shodien dabuuju citu merinstrumentu paneli , piemetu klaat , bet ..... nekaa :-[ . Bez izmainjaam , viss mjortva ,panelis tumsh , pagriezieni un avareikas nedarbojas . Nezinu jau vairs ko domaat un kur mekleet . Dziit atkal uz diagnostiku un maksaat ntaas summas par neko ? Pateiks atkal ka viss OK , tik jaamaina panelis un nopleesiis £100 > . Varbuut kaadam veel ir kaada ideja kur ko mekleet ?

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Baudi drošinātājus ( 19 ; 20 ; 24 )

Uz Body Control Module + pienāk pie 5,1,2 kājas - pienāk pie 3. c1 štepselis

Ja viss pienāk jātestē pats body modulis

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

ibiodizels

695 ziņas

PM

Par ZAĻO >:(pazuda logu tīrīšana,izjaucām slēdzi-viss ok,releju savieno pa tiešo-strādā!Nepienāk strāva līdz relejam...noņemot drošinātāju/releju kasti,tinot nost izolāciju,viens vadiņš tā kā drusku resnāks,tur arī pušu un ZAĻAIS >:(kā viņš tur radies...
Otrs prikols,nedeg vadītāja pusē spogulītim gaismiņa,nevag ar!Vakar salonā sāka smirdēt un no griestiem sāka dūmi nākt!!!Izrādās viens daikts grozījis saules sargu un sačakarējis vadus,kas sagāja uz īso!!!

Atbildēt uz šo ziņu
chaliss

50 ziņas

PM

LEDUSLAACIS: "
Baudi drošinātājus ( 19 ; 20 ; 24 )

Uz Body Control Module + pienāk pie 5,1,2 kājas - pienāk pie 3. c1 štepselis

Ja viss pienāk jātestē pats body modulis
"

Shodien tiku klaat pie taa stepselja . Pie 1 , 5 kaajas + pienaak , bet pie 2 kaajas nekaa , testeris raada ka iet kaut kur uz iiso . Varbuut kaads zin , kas tas pa vadu un kur taalak , ko mekleet ?
Biju vakar aizdzinies atpakalj uz chrysler centru kur man jau veica to diagnostiku . Jautaaju , kas tie par piiraagiem , nomainiiju citu paneli , bet nekaa ! Vechi saaka puust vaigos un kasiit pakaushus . Taa arii pateica , ka tad iespeejams vaina vados , bet tas prasiis laiku ap 3-4 stundaam un par darbu tur njem £100 pa stundu :o . Tad neko , aizcirtu durvis un atgaazu maajaas !

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

vksys

359 ziņas

PM

Naudu visi mīl ....Bet ne visi māk sataisīt ... Un vēl ja maksā par stundām !!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

alien

408 ziņas

PM

tas i pipec par to stundu darbu - kas taa par debīlu sistēmu? vienreiz adamauto, sēžu augšā uzgaidāmajā un skatos, kā mans opelis 1,5 stundas vienkarši nostāv ar atvērtu kapotu. A ko padarīsi? Cita servisā man atkal par izpūtēja piemetinašanu nu kur vienkarsi divas trubas jasaliek kopa jānotīra ar fleksi un ar pusautomatu jaaplaiz rinkī. Nu man tas aiznemtu 15 min ja buutu bedre un metinaamais. Nost nekas nav jaanem , tik no gumijaam jaatlaiž. Izpūteja remonts 1,46 h. AAAAAAAAAAAA

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online