elektronikas briinumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi

Lapas: [1] 2 3 4
elektronikas briinumi ( 6163 )
chaliss

50 ziņas

PM

Sveiki .
Sodien darbinot braucamo saakaas gluki . Pagriezot atsleegu, spidometra un vissas paareejaas strelkas aizskreeja liidz galam un panelii tumsa , nevienas lampas . Meeginaaju veelreiz , tas pats . Nu neko , darbinu klaat un auto lec uz sitiena . Tikai ir viens bet , strelkas visas ta atkrita atpakal , tikai taa arii tur palika guljot . Saaku braukt , nekaa , viss mjortva . Peec maza laika iesleedzot pagriezienu atapos ka nedzirdu releju straadaajot . Izlecu laukaa , bet no pagriezieniem nekaa . Tuvie , taalie , bremzu gaismas viss straadaa . Radio un pecka arii vieniigi nav pagriezienu un panelii tumsa kaa arii spidometrs un paareejie daciki nestraadaa.
Paarbaudiiju droshinaataajus , visi veseli . Atvienoju akji uz laiku , bet nekaa , bez izmainjaam .
Varbuut kaads var pamest kaadu gudru domu , ar ko, un kur mekleet . Varbuut kaadam ir bijusi taada vaina ?

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

andrejsje

192 ziņas

PM

kaut kas līdzīgs bija. mūsu autiņiem ir vārīga vieta kreisajā pusē, zem spārna iet vadi no drošinātāju kastes gar lukturi zem spārna un uz salonu ,tur viņi rīvējās pret bleķa tādu kā kronšteinu.lai tiktu klāt noņem riteni un plastmasas aizsargu.

Atbildēt uz šo ziņu
chaliss

50 ziņas

PM

andrejsje: "
kaut kas līdzīgs bija. mūsu autiņiem ir vārīga vieta kreisajā pusē, zem spārna iet vadi no drošinātāju kastes gar lukturi zem spārna un uz salonu ,tur viņi rīvējās pret bleķa tādu kā kronšteinu.lai tiktu klāt noņem riteni un plastmasas aizsargu.
"

Bet ja vadi buutu paariiveejushies , vai nevajadzeetu buut izbliestiem droshinaataajiem ?

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

chaliss

50 ziņas

PM

Veel aizmirsu piemest , ka pirms paaris nedeeljaam , braucot , peeksnji durvis saaka sleegties valjaa un ciet :o . Naakamajaa dienaa jau gribeeju dziit uz servisu , bet gljuks bija pazudis . Arii blakusseedeetaaja logs gljuko . Dazreiz straadaa normaali , bet ir gadiijies ka noskrien stikls liidz zemei un augshaa vairs nenaak nearvienu sleedzi . Tad izrauju sleedzi , izrauju stekeri , atlieku atpakalj un atkal viss kulee . Vienu vaardu sakot visa elektriiba taisa man tikai shaizi :-

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

andrejsje

192 ziņas

PM

atvaino nepaskatījos uz gadu,es biju domājis par 96-00 bet,tavam varētu būt vaina ar bodi kompi jo tas visu regulē gan logus gan paneli

Atbildēt uz šo ziņu
chaliss

50 ziņas

PM

Nu tad taa , vakar netaa uzraku vienu servisu , kur vechi it kaa njemas ar elektriibaam . Diagnostikas , remonti utt. Soriit njeemu un aizdzinu uz vietu . Peec paaris stundaam jau man zvana , ka varu autinju savaakt , shie neko nevarot liidzeet . Aizeju pakalj , shie staasta , ka paarbaudiijushi visus droshinaataajus , relejus , bet izskatoties ka vaina vareetu buut saistiita ar body computer , bet vinji to nevarot paarbaudiit . Teica lai dzenu uz crysler centru . Nu neko dariit , maucu atkal cauri visai pilseetai , bez pagriezieniem uz crysler centru . Tur atkal pateica , ka shodien jau pa veelu un pierakstiija uz diagnostiku uz riitdienu . Toties neaizmirsa pateikt ka tas maksaas 88 anglju naudinjas :o ( apmeeram 75 latus ) . Teica ja vareeshot tikt cauri ar apdeitu , tad tas jau ir cenaa , bett ja kas jaamaina , tad protams veel + . Taa nu tagad seezu ar matiem staavus un gaidu riitdienu , cik veel tie + var beigaas salasiities

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Ezis2

1676 ziņas

PM

man gan cits auto bet tamlidzigi pigori ir bijushi kadas 3 reizes pa 5 gadi kopsh braucu ar dzeri 8) kad tas notika pirmo reiz domaju ka kads bloks nodega ! jo vis nokaraas radija ka braucu uz kadi 100 km/h un taho radija kautkadus 4 stukas apgriezienu un ta ari staveja . Ta ka uzskrien visi cejeiri lidz galam un nokrit ari ir bijis un pec tam pazuda indikacija kilometru skaits un selektora stavoklis : braukt ar tadu vareja :o mana gadijuma remonts bija superdargs un un sarezdzits nonemam akumulatora klemi uz isu bridi uzliekma atpaklaj un vis saka stradat.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

chaliss

50 ziņas

PM

Ezis2: "
man gan cits auto bet tamlidzigi pigori ir bijushi kadas 3 reizes pa 5 gadi kopsh braucu ar dzeri 8) kad tas notika pirmo reiz domaju ka kads bloks nodega ! jo vis nokaraas radija ka braucu uz kadi 100 km/h un taho radija kautkadus 4 stukas apgriezienu un ta ari staveja . Ta ka uzskrien visi cejeiri lidz galam un nokrit ari ir bijis un pec tam pazuda indikacija kilometru skaits un selektora stavoklis : braukt ar tadu vareja :o mana gadijuma remonts bija superdargs un un sarezdzits nonemam akumulatora klemi uz isu bridi uzliekma atpaklaj un vis saka stradat.
"

Tev ieglaak Man tas klemju remonts nepaliidzeeja

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » elektronikas briinumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online