problēma ar palaišanu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » problēma ar palaišanu

Lapas: [1]
problēma ar palaišanu ( 2212 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

zaparožecam?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

rolix

18 ziņas

PM

Sveiki! radās man te problēmiņa, pareizāk sakot pats laikam uztaisīju.Biju noārdijis priekšējo paneli, lai sataisītu pašlikto slēdzi uz pašlikto atpakaļgaitas lukturi. nu lūk sagāja man uz īso :-[ un tagad vairs nestrādā vairs ne sidžene, ne imobilaizers līdz ar ko nestrādā vairs arī aizdedzes lampiņas pilnīgs klusums. It kā pārbaudīju drošinātājus-veseli. Bet nesaprotu kā kaut kāds slēdzis varēja noglušit visu. varbūt kādam ir ideja kas varēja notikt?

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

kas sagāja uz īso no kurienes paņēmi +

Atbildēt uz šo ziņu
rolix

18 ziņas

PM

DODGE caravan 97.g. 3.0 v6 benzīns/gāze

Atbildēt uz šo ziņu
rolix

18 ziņas

PM

No kurienes nāk + ir grūts jautājums, jo slēdzis jau mašinai bija. Masas vads man netīšām nokrita. :-
cik es noprotu es vadu kas nāk no masas pieliku slēdzim pie pluss klemītes, jo vads sāka svilt diezgan. Un līdz ar to pārstāja mirgot imobilaizers un pagriežot aizdedzes atslēgu parādās tikai jūdžu skaitītājs. Man tā bija pirms nepieliku imobilaizeru, kā pieliku beidza mirgot un ieslēdzās lampiņas.
Jau iepriekš paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
rolix

18 ziņas

PM

Paldies! Tiku galā ar problēmu. Nebiju pamanījis, ka drošinātājs 40 amp. izsists!

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Tad jau pēc loģikas tu pats atbildēji uz savu jautājumu. Sāc ar imobilaizera pārbaudi, ir iespējams viņu vispār atslēgt? Iespējams imobilaizeram ir savs drošinātājs kaut kur pie viņa. Amerikāņiem taču standartā nenāk imobilaizeri, tas varētu būt kāds Latvijā liktais.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » problēma ar palaišanu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online