|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-03-09 11:03:47
tās + 50 un +90 ir ar sasodīti mazu mūžu. philipsam un laikam arī osramam tagad ir sērijas long life, arī ar bik paaugstinātu atdevi. Narva arī ir ļoti labas spūldzes. hella veikalā dabūnamas. ganību dambī, pretī Heinriham. kad bija halogens man, lietoju Narva contrast+ dzeltenīgās. biju apmierināts. bet nu ksenonam nekas tuvu nestāv.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
CGV2003

67 ziņas
PM
|
2012-03-09 11:03:49
Kādā spektrā labāk redz tas ir cits jautājums. Es jau neesmu teicis ka tieši tādas vēlos. Uz tādām pat īsti nekad neesmu skatījies. Jo vienmēr esmu pircis spuldzes parastos veikalos (parasti Osram) un tur pārsvarā ir 2-3 veidi no kā izvēlēties. Parastās Osram, tad kaut kādas Osram Silver ja nemaldos ar +50% un vēl mēdz būt arī kāda kreisā. Bet šoreiz veikalā pie plaukta apstulbu jo bija kādas padsmit veidu spuldzes. Tādēļ arī tika pacelta diskusija ko citi lieto. Par cik autiņam 4 spuldzes tad netaisos pirkt ne baltas ne zilas uz dullo nezinot vai ir kāds labums no tā vai nav. Un arī Xenonu netaisos pirkt jo tādam tiešām naudas pagaidām nav.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD
|
|
alien

408 ziņas
PM
|
2012-03-09 12:03:17
es kādreiz darba h astrai biju sadomājies un ielicis h7 ar tipa henon efektu (nu spuldzīte zilu stiklu un gaisma tipa balta) un tāda hui..a. Ceļu vispār nerāda it īpaši lietū. Par henoniem ne henona lukturos nerunāsim vispār - tā ir vesela forumu elēģija. vislabākās katrai mašīnai ir standartā paredzētās spuldzes. punkts.
Atbildēt uz šo ziņu
2000 Grand Voyager 2,5 TD !! daudzgalvainais :)!!
|
|
IlmarsG

198 ziņas
PM
|
2012-03-09 12:03:18
Cik lasīts, nevajag pirkt spuldzītes ar krāsainu stikliņu (tajā skaitā zilu). Tas filtrs nelaiž cauri daļu gaismas. Lai kāds arī efekts netiktu solīts, stikliņam jābūt dzidram.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2012-03-09 13:03:06
alien: " es kādreiz darba h astrai biju sadomājies un ielicis h7 ar tipa henon efektu (nu spuldzīte zilu stiklu un gaisma tipa balta) un tāda hui..a. Ceļu vispār nerāda it īpaši lietū. Par henoniem ne henona lukturos nerunāsim vispār - tā ir vesela forumu elēģija. vislabākās katrai mašīnai ir standartā paredzētās spuldzes. punkts. " esi novecojis. ļoti daudziem auto originalās gaismas ir sūds. voyageris to starpā. par amerikāņiem nemaz nerunāsim. un mūsdienās jau ksenonu var ielikt cilvēcīgi, tikai kurš gatavs maksāt?
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
chaliss

50 ziņas
PM
|
2012-03-09 13:03:15
CGV2003: "
chaliss: " Nu es jau labo laiku lietoju H7 OSRAM Night Breaker Plus +90% . Mazliet daargaakas , bet es teiktu ka tieshaam labas . Ir gadiijies ka braucot at tuvajiem , pretiimnaakoshie saak mest ar taalajiem lai paarsleedzos . Atskiriiba no parastajaam lampaam ir aciim redzama. http://www.eurostore.lv/index.php?productID=41437&ukey=product&did=34 " Izmanto tikai tuvajiem jeb arī tālajiem? Ja jāliek visas 4 tad tā diezgan sālīti sanāk. Vai kāds nav mēģinājis kādas no tām kas dod to balto gaismu. Laikam zilganas spuldzes. Man liekas ka bija arī populārie brendi tādām spuldzēm. " Nu man staav iekshaa tuvajiem . Par to muuza ilgumu gan nemaaceeshu teikt , jo man sheit, atskiriibaa no Latvijas nav cauru dienakti jaabrauc ar tuvajaam gaismaam. Man taas spuldzes veel no ieprieksheejaas mashiinas un nu jau buus kaadi 3 gadi . Par taam zilajaam spuldzeem ar it kaa balto gaismu , taa tieshaam ir huinja . Pirms Osram pameeginaaju un peec divaam dienaam izraavu laukaa . ( tiesa gan nebija nekaads brands  )
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
gachux

246 ziņas
PM
|
2012-03-11 09:03:28
CGV2003: " Kā nu gadījās kā ne bet izdega viena tuvo lukturu spuldze. Vismaz manam aparātam ir H7 spuldzes. Tuvajam un tālajam katram atsevišķi pa spuldzei. Laikam Townam ir viena H4. Īsti nezinu bet tā domāju jo lukturis liekas tikai ar vienu spuldzi. Tātad jautājums sekojošs. Iegāju staķikā un nopirku vienu Osram parasto pa 5 Ls. Domāju baigi dārgi. Vakar biju Alfā un Rimčikā piestāju pie auto stenda ar spuldzītēm. Tur skatos vis visādie varianti. It kā parasta H7 bet klāt rakstīts Henon utt. Bija gan parastas baltas gan Zilas gan arī atspīdums Krāsains kā varavīksne. Par cik patīk ka vienmēr stāv rezervē lai jebkurā brīdī var apmainīt ja nepieciešams domāju jāiepērk. Bet pie tāda daudzuma izvēles un arī dažādām cenām apstulbu un nezināju ko lai nopērk. Bija vienas kurām klāt piekabināts kaut kāds Henon un it kā Balta gaisma. Cena protams stipri vilinoša. Bet negribas pirkt ja izrādīsies pilnīgi sū.... . Kādas spuldzes citi lieto. Protams īstie Henon ar lēcām neskaitās. http://pic2.fotki.lv/photos2/10/W0003525/000352412/000035241163_%23_2_%23_Jony.jpg Bet kā būs šiem ar to balto Henon efekta gaismu? " tieshi shadas nesen pameginaju, tikai H4 darba autinam - pec 2 nedelam viena tuva gaisma izdega.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g
|
|
rex1

38 ziņas
PM
|
2012-03-11 19:03:14
Ja vari atļautues, tad silti iesaku iegādāties PIAA spuldzes (piaa bulbs). Lēti nav, bet kvalitatīvi gan.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG
|