Lukturu spuldzes. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturu spuldzes.

Lapas: [1] 2 3
Lukturu spuldzes. ( 8002 )
CGV2003

67 ziņas

PM

Kā nu gadījās kā ne bet izdega viena tuvo lukturu spuldze.
Vismaz manam aparātam ir H7 spuldzes. Tuvajam un tālajam katram atsevišķi pa spuldzei. Laikam Townam ir viena H4. Īsti nezinu bet tā domāju jo lukturis liekas tikai ar vienu spuldzi.
Tātad jautājums sekojošs. Iegāju staķikā un nopirku vienu Osram parasto pa 5 Ls. Domāju baigi dārgi. Vakar biju Alfā un Rimčikā piestāju pie auto stenda ar spuldzītēm. Tur skatos vis visādie varianti. It kā parasta H7 bet klāt rakstīts Henon utt. Bija gan parastas baltas gan Zilas gan arī atspīdums Krāsains kā varavīksne. Par cik patīk ka vienmēr stāv rezervē lai jebkurā brīdī var apmainīt ja nepieciešams domāju jāiepērk. Bet pie tāda daudzuma izvēles un arī dažādām cenām apstulbu un nezināju ko lai nopērk. Bija vienas kurām klāt piekabināts kaut kāds Henon un it kā Balta gaisma. Cena protams stipri vilinoša. Bet negribas pirkt ja izrādīsies pilnīgi sū.... . Kādas spuldzes citi lieto. Protams īstie Henon ar lēcām neskaitās.
http://pic2.fotki.lv/photos2/10/W0003525/000352412/000035241163_%23_2_%23_Jony.jpg
Bet kā būs šiem ar to balto Henon efekta gaismu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

munds

477 ziņas

PM

Pārtikas veikalā spuldzes neiesaku pirkt, visi tie klāt pieliktie uzraksti nozīmē tikai to, ka tā spuldze būs stipri sliktāka par parastu standarta spuldzi.Parasti viņas arī ir ķīnā taisītas, un uz apskati normālu staru ar viņām dabūt pagrūti.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

CGV2003

67 ziņas

PM

Nu bet kāda starpība? Statoilā Osram maksā 4.99 Ls. Tieši tāda pati RIMI bija ja nemaldos 3.29 Ls. Tad gribi teikt ka Statoilā tā labāka par to kas Rimi?
Par kaut kādām krutkām es īsti nezinu salīdzināt. Jo tādas laikam tiešām tikai pārtikas veikalos. Tāpēc arī jautāju citu domas par citām spuldzēm.
Jo ne jau vienmēr lētāks nozīmē sliktāks ilgtermiņā. Arī par pirkstiņbaterijām reiz bij pētījums ka Duracell kalpo ilgāk. Bet pa to pašu laika posmu kaut kādas kreisās sanāk nedaudz lētāk. Tikai starpība tā ka tās nepieciešami 3 komplekti viena Duracell vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

chaliss

50 ziņas

PM

Nu es jau labo laiku lietoju H7 OSRAM Night Breaker Plus +90% . Mazliet daargaakas , bet es teiktu ka tieshaam labas . Ir gadiijies ka braucot at tuvajiem , pretiimnaakoshie saak mest ar taalajiem lai paarsleedzos . Atskiriiba no parastajaam lampaam ir aciim redzama.
http://www.eurostore.lv/index.php?productID=41437&ukey=product&did=34

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

munds

477 ziņas

PM

CGV2003: "
Nu bet kāda starpība? Statoilā Osram maksā 4.99 Ls. Tieši tāda pati RIMI bija ja nemaldos 3.29 Ls. Tad gribi teikt ka Statoilā tā labāka par to kas Rimi?
Par kaut kādām krutkām es īsti nezinu salīdzināt. Jo tādas laikam tiešām tikai pārtikas veikalos. Tāpēc arī jautāju citu domas par citām spuldzēm.
Jo ne jau vienmēr lētāks nozīmē sliktāks ilgtermiņā. Arī par pirkstiņbaterijām reiz bij pētījums ka Duracell kalpo ilgāk. Bet pa to pašu laika posmu kaut kādas kreisās sanāk nedaudz lētāk. Tikai starpība tā ka tās nepieciešami 3 komplekti viena Duracell vietā.
"
biju domājis tās beznosaukuma spuldzes, Osrams cerams, arī pārtikas bodē ir tas pats Osram, mūsu valstī jau nav nekas neparasts, ka vienai un tai pašai precei cena var atšķirties vairākas reizes.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

chaliss

50 ziņas

PM

Tas ka vienai precei var atskirties cena neskaitaamas reizes , tas nav nekas neparasts jebkuraa valstii . Patreiz atrodos Skotijaa un sheit taa pati lieta . Ar taam beznosaukuma spuldzeem labaak neielaisties . Arii sheit varu dabuut spuldzi par £1 , bet nav garantijas ka vinja vispaar iedegsies , vai neizdzisiis peec 2 stundaam . Vismaz es domaaju ka ir lietas uz kuraam var ekonomeet un ir lietas kur labaak samaksaat kaadu kapeiku vairaak un braukt droshaak , nebaidoties ka peeksnji paliks tumsh kaa pakaljaa ;)

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

CGV2003

67 ziņas

PM

chaliss: "
Nu es jau labo laiku lietoju H7 OSRAM Night Breaker Plus +90% . Mazliet daargaakas , bet es teiktu ka tieshaam labas . Ir gadiijies ka braucot at tuvajiem , pretiimnaakoshie saak mest ar taalajiem lai paarsleedzos . Atskiriiba no parastajaam lampaam ir aciim redzama.
http://www.eurostore.lv/index.php?productID=41437&ukey=product&did=34
"

Izmanto tikai tuvajiem jeb arī tālajiem? Ja jāliek visas 4 tad tā diezgan sālīti sanāk.
Vai kāds nav mēģinājis kādas no tām kas dod to balto gaismu. Laikam zilganas spuldzes. Man liekas ka bija arī populārie brendi tādām spuldzēm.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

iemācies anatomiju. cilvēka acs daudz labāk redz dzeltenaja spektrā. visi tie baltie un zilie sūdi ir ražoti tikai jēfiņiem kas grib izskatīties pēc ksenona, bet ksenonam naudas nav.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturu spuldzes.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online