Degvielas paterina-precizitate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13
Degvielas paterina-precizitate ( 19291 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

PASSATizhi: "
redzējis neesmu, jo nelietoju kaut kāda vietā man to borēja :-X škidrās w30 vispār neiesaku veciem motoriem. daudz labāk ir w50-w60 protams sintētikas.
"

Iespejams kļūdos, man nav mašīnbūbes grāds... Manuprāt w50un uz augšu ir butiska nozīme tikai tad, ja ir velēsanās turēt tahometru uz max apgriezieniem kādā sporta disciplīnā, lai eļļa pie augstām temp. saglabatos vēlamā viskozitātē un nodrošinātu spiedienu, utt. utt. Pretejā gadijumā (normalā ekspluatācijā) lieli augšējie cipari, manuprāt, nāk tikai par sliktu, jo eļļa nevar būt vienada visās darba temperatūrās. Lai arī kādu eļu lietu, kādā no motora cikliem - auksts, karsts, pārkarsis, apeļosana būs slikta un ar w50, w60 attiecigi tas notiks pie normalas dzineja darba temp., pie kam ražotājs tur vispār nav neko tādu reķinājis liet iekšā! Tur tak vesela zinatne kā ta eļļa uzvedas un skraida pa dzinēju, viskozitātes un spiedieni ir tikai daži lielumi.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

AndrisZ: "
PASSATizhi: "
redzējis neesmu, jo nelietoju kaut kāda vietā man to borēja :-X škidrās w30 vispār neiesaku veciem motoriem. daudz labāk ir w50-w60 protams sintētikas.
"

Iespejams kļūdos, man nav mašīnbūbes grāds... Manuprāt w50un uz augšu ir butiska nozīme tikai tad, ja ir velēsanās turēt tahometru uz max apgriezieniem kādā sporta disciplīnā, lai eļļa pie augstām temp. saglabatos vēlamā viskozitātē un nodrošinātu spiedienu, utt. utt. Pretejā gadijumā (normalā ekspluatācijā) lieli augšējie cipari, manuprāt, nāk tikai par sliktu, jo eļļa nevar būt vienada visās darba temperatūrās. Lai arī kādu eļu lietu, kādā no motora cikliem - auksts, karsts, pārkarsis, apeļosana būs slikta un ar w50, w60 attiecigi tas notiks pie normalas dzineja darba temp., pie kam ražotājs tur vispār nav neko tādu reķinājis liet iekšā! Tur tak vesela zinatne kā ta eļļa uzvedas un skraida pa dzinēju, viskozitātes un spiedieni ir tikai daži lielumi.
"
tas ir tavuprāt. reāli dzīvē ir otrādi. biezāka eļļā labāk eļļo vecu dzinēju. mazāk aiziet pa veciem vārstu un citiem blīvsēgiem, ar viņu ir arī augstāks eļļās spiediens. galvenais ir ievērot specifikacijas un pielaides.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

dodgec

132 ziņas

PM

Eu veči,par eļļām davaj jaunu tēmu taisām.Lai te paliek degvielas patēriņam.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

dodgec: "
Eu veči,par eļļām davaj jaunu tēmu taisām.Lai te paliek degvielas patēriņam.
"
Da lai jau, interesanti ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

AndrisZ

381 ziņas

PM

Biezāka ta, biezāka tam visam piekrītu. Vienkārši jautajums cik bieza tā ir, piemēram pie 70grādiem? Tā pat kāds tad ir augšējam 60 apakšējais w cipars? Teoretiski arī ar 10w pat pie -20 ziemā visam vajadzetu but ok., bet vai vajag.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

migano

351 ziņas

PM

rolix: "
Katru dienu nobraucu 200km(šoseja un Rīga) pamēriju ar pilna balona principu vairākas reizes un vidējais sanāk 13L/100km LPG un mazāk nav bijis! Varbūt vasarā kāds litrs nokritīs! Dodge caravan 3.0
"

mjā, tas liek domāt, ka man tam DC 3.0 arī prasās pēc gāzes iekārtas. Nez ir izdevīgi pārlikt iekārtu no viena autiņa uz citu ? Man nissan maxima gandrīz jauna iekārta, bet nesen tika uz jumta uzmests, nez vai kāds gribēs remontēt. Tā padomāju, abiem 3.0 v6 ...

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man tauns ar jumta kasti un divriteni uz jumta uz bāņā pie 150 ēd visus 19-20 gāzes :o laikam tapēc ka baiga bura sanāk. pie 100km stunda ir ap 12

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

ja jau par patēriņu
Ir novērojumi kāds ātrums pa šoseju ir uzskatāms ekonomisks, atkarībā no dzinēja, kārbas ?
Man dodge 3.0 automāts, jābrauc uz čehiju, bendzīns, nezinu uz cik braukt, lai nav pārsteigums, nezinu cik uz cik braucot tērē. Varbūt uz 130-140 ilgstoši sanāks 18 litri ???
Nav kaut kāda statistika ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online