Degvielas paterina-precizitate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13
Degvielas paterina-precizitate ( 19301 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

un klausīties klakklakklak ir forši? automata neesamība 96-00g. ar nav forši. kvēlsveces jāmaina tā pat ka sveces benzīnam. auto pie iegades ir stipri vairāk nolietots, ka likums pliki un ttttttttt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG

198 ziņas

PM

Aizdedzes svecēm ir noteikts maiņas intervāls tāpat kā eļļai, kvēlsvecēm tāda nav. Ir tikai pārbaudes intervāls un jāmaina tikai ja nestrādā. Man kvēlsveces vēl no iepriekšējā īpašnieka, nekad neesmu mainījis. Ja -20C startējas ar atslēgas pagriezienu, tad sveces ir kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sveču resurss ir 70000. kas ir pat ļoti pielīdzināms kvēlsveču mūžam. davaj vel pastrīdamies nu ok, svečvadi iesit baigo robu gāziniekiem, bez tā nekā. bet tos vienreiz nopērk, un savam mūžam pietiks. eļļu gāzbenzīnam var maiīt retāk, uz 15tkm, un ja nemaldos tad tās tilpums ir lielāks dīzelim.

vai ta tiešām nekārojas automāts pilsētu korķos?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu amīšu specifikācijas nevajadzētu klausīt. tur tos auto tikai nojāi filtru katru otro reizi.... eļļu arī prasa minerālo 0w30 ja nemaldos. sveses jā, jūdzēs. bet uz gāzi es labāk parkonvertēju uz km. manam kad atnāca no usa, bija originālās no rūpnīcas sveces, knapi izskrūvēju. bija gandrīz caurūšējušas :o

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
sveču resurss ir 70000. kas ir pat ļoti pielīdzināms kvēlsveču mūžam. davaj vel pastrīdamies nu ok, svečvadi iesit baigo robu gāziniekiem, bez tā nekā. bet tos vienreiz nopērk, un savam mūžam pietiks. eļļu gāzbenzīnam var maiīt retāk, uz 15tkm, un ja nemaldos tad tās tilpums ir lielāks dīzelim.

vai ta tiešām nekārojas automāts pilsētu korķos?
"

a man gramatina kas atnaca kopa ar auto no asv ir rakstits ka sveces un svecvadi jamaina ik pec 100 stukam juudzu un ellu maina ik pec 7,5 stukam judzu pietam filtru maina tikai katra otraja reizee :o es protams mainu katru reizi un leju pilno sintetiku un tas ir ari vis kas shitam motoram ir jamaina

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG

198 ziņas

PM

Kur Tu esi redzējis 0w-30 minerālo?
Turklāt benzīnniekam rekomendē 5w-30 eļļu, kuru arī visbiežāk piedāvā tikai sintētisku:
http://www.salidzini.lv/search.php?q=auto+e%C4%BC%C4%BCas+5w+30

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

0w-30 lej tikai jauniem autiņiem,pēc tam jau radina uz 5w-30
Amīšu eļļām varbū ir cita kvalitāte,tāpēc arī maiņas intervāli citi...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

redzējis neesmu, jo nelietoju kaut kāda vietā man to borēja :-X škidrās w30 vispār neiesaku veciem motoriem. daudz labāk ir w50-w60 protams sintētikas.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online