Degvielas paterina-precizitate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13
Degvielas paterina-precizitate ( 19304 )
Emigrants

203 ziņas

PM

uldii12345: "
Man ari apmēram tāpat, patēriņš uz komja nedaudz atšķirās no reālā gāzes patēriņa. 5 līdz 8 litri jau parastajam vieglajam benzinam ir normāli cipari nejau dzerim, par 8 litri var nemaz nesapņot
"
Man 8 litri rada, kad nometu atrumu un ripoju

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

DZEKINS: "
Nu logiski ka tam ko rada kompis,kad brauc uz gazi,nevar ticet ne mirkli. var tikai apmeram nojaust ka Dzerim tai mirkli garso skatoties uz To. Man piemeram ja brauc pa strasi ar kruiza kontroli kados no 90 lidz 110 km/st. rada kompis no 5 lidz 8 litri uz simtinu,un ta man ir bijis vienmer,bet reali rij tai mirkli kadus 13,....nu tad,ko,izdariet secijumus pasi.;) Tikai izdalot paterinu uz kilometriem bus realais cipars,ko rada kompis braucot uz gazi IR FUFELIS!!
"
gļukains tev tas kompis. manam pa shossi ir ap 10.5 gaze + 2-3l

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

uldii12345

316 ziņas

PM

Man ari apmēram tāpat, patēriņš uz komja nedaudz atšķirās no reālā gāzes patēriņa. 5 līdz 8 litri jau parastajam vieglajam benzinam ir normāli cipari nejau dzerim, par 8 litri var nemaz nesapņot

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

kuklandex

286 ziņas

PM

PASSATizhi: "
Nu logiski ka tam ko rada kompis,kad brauc uz gazi,nevar ticet ne mirkli. var tikai apmeram nojaust ka Dzerim tai mirkli garso skatoties uz To. Man piemeram ja brauc pa strasi ar kruiza kontroli kados no 90 lidz 110 km/st. rada kompis no 5 lidz 8 litri uz simtinu,un ta man ir bijis vienmer,bet reali rij tai mirkli kadus 13,....nu tad,ko,izdariet secijumus pasi.;) Tikai izdalot paterinu uz kilometriem bus realais cipars,ko rada kompis braucot uz gazi IR FUFELIS!!
"
gļukains tev tas kompis. manam pa shossi ir ap 10.5 gaze + 2-3l
"

nekad tik mazi cipari nav bijuši, tiešām tev tas kompis sagājis sierā. manam pa šosi cipari ir līdzīgi kā PASSATizhi rakstīja

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

DZEKINS

113 ziņas

PM

Man pat sadega motora vadibas bloks,...samainiju un rada to pasu...taka mans 3.3 motors iet ka 2.0 ha ha;) ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man pat sadega motora vadibas bloks,...samainiju un rada to pasu...taka mans 3.3 motors iet ka 2.0 ha ha;) ;)
"

Kas tev konkreti ir par dzeri ? europietis iisais ? cik auto pilnaa massa ? Man rij kaa jau te vairaki piemineeja mazak kaa videjo 10,2 nekad muzaa nasu redzejis uz ta kompja un tas ir braucot tiesham garus gabalus pa arzemem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

Emigrants1: "
uldii12345: "
"
Man 8 litri rada, kad nometu atrumu un ripoju
"

Nedaudz pārteicos, tas man arī tāpat biju domājis par to ka gāzes patēriņš nedaudz atšķirās no tā ko rāda kompis. Man pa šosi patēriņs 11l un uz augšu. Gāzi atlaižot ir bijuši arī 3 litri

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

GASHA

165 ziņas

PM

Sodien braucu pa tallinas soseju nometu pa nullem videja paterina raditajus un zemak pa 9 l nevareja dabut , pat braucit uz 80 km h
Bet kautkad atceros kad nebija vel kartigi piereguleta un iebraukta gazes iekarta tad ari radija ap 6 l. pec regulesanam tas viss pazuda.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online