Degvielas paterina-precizitate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Degvielas paterina-precizitate ( 19300 )
Emigrants

203 ziņas

PM

Lai jau rij to gazi , tapat nemaksaa daudz , Ls6-8 uz 100km, tas ir vel mazak, kaa manam Fordam dizelim

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

CGV2003

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "
liela daļa nemaz nezin ka kondicionieris strādā gandrīz vienmēr. tas ir +2litri. es jau sen nogriezu to vadu un uzliku uz slēdzi.
piemēram aizbraucot uz dobeli vajag daudz vairāg degvielas nekā no dobeles uz rīgu.
"

Par braucieniem dažādos virzienos vari man nestāstīt. To visu pats labi zinu un esmu pārbaudījis ar savu iepriekšējo auto. Piemēram regulāri braukāju no Jelgavas tieši uz Dobeles pusi un vēl tālāk. Un ar iepriekšējo auto to visu biju precīzi izmērījis kā arī domājams sapratis iemeslu. Manuprāt tas galvenokārt skaidrojams ar augstumu virs jūras līmeņa. Jo Jelgava ir 5 m vjl. bet galapunkts ir 100 m vjl. Tātad sanāk ka vienā virzienā lai arī lēnām bet tomēr sanāk ka kopumā ceļš pret kalnu. Savukārt atpakaļ no kalna. Tādēļ arī degvielas patēriņš atpakaļ braucot ir zemāks. Iepriekšējam mazlitrāžas dīzeļauto degvielas patēriņa starpība bija apmēram 20 % jeb 1l/100km. Liekas diezgan neticami bet fakts. Jo tika pārbaudīts vairākas reizes. Katru reizi rezultāts aptuveni tāds pats. Un vēl jāpiebilst ka atpakaļceļā vienmēr auto bijis ar lielāku bagāžu.
Pastāsti kas tur ir ar to kondicionieri? Kā var pateikt vai viņš ieslēgts vai izslēgts? It kā klimata panelī ir sniegpārsliņas simbols. Pieļauju ka tas arī norāda vai kondiķis ieslēgts vai izslēgts. Principā novēroju ja klimats stāv ieslēgts pozīcijā Auto LO vai Auto HI tad ik pa laikam nezināmu iemeslu dēļ iedegas tā sniegpārsliņa. Tādēļ pēdējā laikā atslēdzu ar pogu un sniegpārsla nedeg. Pieļauju ka kondiška arī nedarbojas. Varbūt maldos.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vecajiem ir tā, ka pūšot uz logiem, kompressors ir ieslēgts vienmēr un atslēgt to nevar. nedomaju ka apaļajam algoritms mainijās. kad biju jauns, regulari braukaju ar divriteni Rīga-Dobele. uz dobeli bija jaminas 3.5 stundas. bez uz rīgu varēja 2.20 stundās tikt

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "
ar tvaika frakcijas iešprici NEVAR panākt tādus pašus jaudas un patēriņa rezultātus kā ar benzīnu.
"

Starp citu vakar biju atrādīt auto uz profilaktisko gāzes iekārtas darbības pārbaudi. Pieslēdza kompi un izrādījās ka degmaisījums esot bijis stipri par liesu. Pieregulēja kā nākas un teica ka tagad vajadzētu vēl samazināties gāzes patēriņam. Jo visu laiku esot par daudz gāzes liets iekšā. Redzēs kā būs tagad.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG

198 ziņas

PM

Ja jau degmaisījums bija par liesu, tad deggāze bija dota par maz ???

Atbildēt uz šo ziņu
CGV2003

67 ziņas

PM

Iespējams par to liesumu un treknumu kaut ko jaucu vai es vai arī skaidrotāji. Bet vairākas reizes teica ka gāze tikusi lieta pārāk daudz iekšā un ka pārregulējot vajadzētu nedaudz samazināties gāzes patēriņam.

Atbildēt uz šo ziņu

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu logiski ka tam ko rada kompis,kad brauc uz gazi,nevar ticet ne mirkli. var tikai apmeram nojaust ka Dzerim tai mirkli garso skatoties uz To. Man piemeram ja brauc pa strasi ar kruiza kontroli kados no 90 lidz 110 km/st. rada kompis no 5 lidz 8 litri uz simtinu,un ta man ir bijis vienmer,bet reali rij tai mirkli kadus 13,....nu tad,ko,izdariet secijumus pasi.;) Tikai izdalot paterinu uz kilometriem bus realais cipars,ko rada kompis braucot uz gazi IR FUFELIS!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

Ottttto

132 ziņas

PM

DZEKINS: "
Nu logiski ka tam ko rada kompis,kad brauc uz gazi,nevar ticet ne mirkli. var tikai apmeram nojaust ka Dzerim tai mirkli garso skatoties uz To. Man piemeram ja brauc pa strasi ar kruiza kontroli kados no 90 lidz 110 km/st. rada kompis no 5 lidz 8 litri uz simtinu,un ta man ir bijis vienmer,bet reali rij tai mirkli kadus 13,....nu tad,ko,izdariet secijumus pasi.;) Tikai izdalot paterinu uz kilometriem bus realais cipars,ko rada kompis braucot uz gazi IR FUFELIS!!
"

Atļaušos nepiekrist. Tas, ka tavam autiņam tā rāda, nenozīmē, ka uzreiz var teikt, ka visiem tā ir. Ir taču dažādi modeļi un dažādu paaudžu gāzes iekārtas un gāzes uzstādītāji.
Kad nopirku džeri, pirmo mēnesi intensīvi pabraukāju ar benzīnu un pakontrolēju to kompja rādīto ar reālo patēriņu pēc pilnas bākas principa. Tad uzliku gāzi un nu jau esmu nobraucis ~25 pilnus balonus, tas kompja rādītājs ir īpaši nav mainījies, bet reālais patēriņš man dažādos režīmos (pilsēta lauki) pēc pilna balona principa nekad nav lielāks kā +2 litri kompja rādītajam.
Ja balonu nobraucu tikai pa štrāsi tad arī rāda tos 11 vai 12 (reālais +1), izbraucot balonu tikai pa pilsētu rāda 16-18 (reālais +2).

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterina-precizitate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online