Grand Voyager 05" 2.8 CRD atsauksmes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager 05" 2.8 CRD atsauksmes

Lapas: 1 2 [3] 4
Grand Voyager 05" 2.8 CRD atsauksmes ( 22839 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kā tad. ko tad visus pārējos griež līdz 5.5?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG

198 ziņas

PM

Kā CRD Voyager ar mehānisko kārbu? Līdz cik tos griež - vai 2500 vai 4800 ?

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

Stiklus autiņiem vienmēr esmu mainījis Rīgas centrā, Upīša ielā. Tel. 29237615. Savam DODGE mainīju jau kādus 2 gadus atpakaļ un bija vislētākā un labākā vieta. Stiklam ir augšā tonējuma josla un apsilde logu tīrītajiem. Samaksāju ar visu ielikšanu ja nemaldos 65 LVL. Labs meistars, tāds krieviņš lādzīgs. Cik paziņām esmu ieteicis, visiem bija ok.
Pamēģini, uzzvani, noskaidro!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

HEINRIHS

3 ziņas

PM

Vakar nomainīju aak eļļu TC Motors ATF+4 6litri=54.42Ls Filtrs 9.24Ls itogo 63.66Ls Eļļa ieteicams mainīt pēc 80 000km.Citu eļļu labāk neliet.

Atbildēt uz šo ziņu
anzen

54 ziņas

PM

AUTORS: "
anzen: "
Sprauslas šiem motoriem ir sāpīga tēma, lej tikai kvalitatīvu dīzeli, ja ne sprauslas mainīsi vienu pēc otras. :-
"
Nu Neko citu kā NESTE praktiski nekad neleju arī bembī , šad tad gadās ka lai līdz nestei tiktu jāielej Statoil , jo dzīvoju Saulkrastos un te Nestes nav Nu jācer ka Vojādžers ripos labi , jo tiko atdzīts no beļģijas un skate izieta ar pirmo reizi, ierakstīja tikai aizmugurējā amortizātora augšējo buksi Tikai dīvaini , kapēc uz vietas nevar uzgāzēt vairāk par 2500 apgriezieniem !?!? Braucot jauda ir un griežās līdz sarkanajam , bet uz vietas negriežās un viss : Skatē nedaudz pabrīnījās un izlaida ...
"

Apgriezieniem noteikti ka ierobežojums viņam ir, bet tas ir baigi labi es arī tādu gribētu, savādāk veči apskatē tiek pie pedāļa nežēlo, liekas kad motors izleks ārā >

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapsa

9 ziņas

PM

Buzz24: "Man noveicās dabūju priekšējo stiklu par latiem 56 ar visu apsildi.Slotiņas vajag likt tās kas ir lokanās kas pieguļ stiklu jo orģinālām kad nodilst gumija tad viens no bleķiem sāk švīkāt stiklu ko pirmā momentā nevar pamanīt bet kad uzspīd saule tad parādās švīka pa visu stiklu.Tas tā zināšanai.Braucu gadus 5 bez problēmām tik nomainu eļļu un filtrus.Šogad beidzot laielā aukstumā sākās šaize un nevarēju vairs palaist.Nomainīju kvēlsveces un secināju ka beigtas divas sprauslas,tādēl sakodu zobus un nomainīju visas četras sprauslas restaurētas jo baidījos ka var nonīkt arī abas pārējās.Meistars nomocījās ne pa jokam bet ārā dabūjā.Tagad lec kā bitīte"

Cau! Man ari ir Voyagers 2.8 dizelis 2005 gada,tiko nopirku. Un ari nelec kad auksts,bet kad uzsilis,tad lec no pus apgrieziena.Kas par vainu var but? Ari sprauslas? Domaju manit sveces ta vismaz servisa saka,ka ta ir ista vaina!

Atbildēt uz šo ziņu
BMW-Valcha

8 ziņas

PM

ja auksts nelec, tad kvēlsveces beigtas.

Atbildēt uz šo ziņu

Gāzes iekārtu uzstādīšana, sertifikācija, apkope, remonts. http://www.ekoauto.lv/

Lapsa

9 ziņas

PM

BMW-Valcha: "
ja auksts nelec, tad kvēlsveces beigtas.
"

Tad Tu saki,ka kvelsveces bus ista vaina? Paldies par info!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Grand Voyager 05" 2.8 CRD atsauksmes
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online