stures reikas restauracija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » stures reikas restauracija

Lapas: 1 [2] 3 4 5
stures reikas restauracija ( 8959 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

VOG: "?!"

Tak lej jaunu kaut parasto dekstronu vairak par 1 litru tapatas neaizies.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

yorenz

114 ziņas

PM

Sveiki džeristi.liekas drīz stūres reikai gaidāms remonts.piedāvā restaurēt pa 220 eiram 1.gads garantija,paši noņem un uzstāda.Vai ņemt jaunu iekš autometro redzēju ar kkadi 225 laikam.ko ieteiksiet?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Labāk pastiprinātājam nopērc sintētiku Mopar ATF+4, ko auto ražotājs paredzējis. Pie mums tak ir arī ziemas un litru var atļauties. Sintētiskais Dexrons tāpat mazāk nemaksās.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

yorenz: "Sveiki džeristi.liekas drīz stūres reikai gaidāms remonts.piedāvā restaurēt pa 220 eiram 1.gads garantija,paši noņem un uzstāda.Vai ņemt jaunu iekš autometro redzēju ar kkadi 225 laikam.ko ieteiksiet?"

220 paar remontu ar noņemšanu/uzlikšanu izklausās O.K.
Kkā neticas, ka jaunu (kaut arī aftermarketu) tirgo par 225.
Es laikam ņemtu jaunu, ja tāds cipars.
Ja rokas ir, var pats refurbišēt. Youtubē ir video. Bet tas der, ja nav izdilis un tikai blīvslēgi jāmaina.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

yorenz

114 ziņas

PM

Manai jau klaboņa parādās un uz ceļa sāk peldēt.samainit es varu pats,tik domaju cik viņas labas ir tas autometro tirgotās reikas.?nav kāds mainijis?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

ja nav noslēpums kādi ir defekti, kā pateikt,ka viņa beigta. Man ir klaboņa braucot pa bedrainu ceļu vai pāri "guļošajam policistam", itkā ir aizdomas ka amortizatora atbalsta gultņi varētu būt beigti, neesmu gan ticis līdz viņu maiņai, bet palasot vairāk forumos, par līdzīgu klaboņu sūdzas arī tie kas atklāj ka stūras zobstieņa mehānisms ir beigts?

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

yorenz

114 ziņas

PM

Man viņai ir brīvkustība (stures stienim )uz augšu un leju kad kustina.servisa teica ka nevar but brivkustiba.noņemot putekľu gumiju,bij iekša eļa,dīvaini tik ka šķidrums tik ļoti nekrītas,2x gada tik papildinu nedaudz.

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Tad jau stūres stieņi jāmaina, nevis reika! Reikā jau tur nav kam kustēties!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » stures reikas restauracija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online