Forums » Tehniski jautājumi » stures reikas restauracija
| stures reikas restauracija ( 8951 ) | |
|
yorenz
|
2016-04-22 09:30:41 Starp reiku un iekšējo stūres pirkstu vēl kas mainās? |
|
Ranger
|
2016-04-22 10:15:34 Stūres stienis mainās. Pats nesen mainīju, man baigā lufte bija ,uz līdzena ceļa visu laiku ceļš bij jāķer. Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG |
|
yorenz
|
2016-04-22 13:08:48 Man tieši tas pats,sajūta ka pa ledu brauktu. |
|
kuklandex
|
2016-04-22 17:09:17 "ja nav noslēpums kādi ir defekti, kā pateikt,ka viņa beigta. Man ir klaboņa braucot pa bedrainu ceļu vai pāri "guļošajam policistam", itkā ir aizdomas ka amortizatora atbalsta gultņi varētu būt beigti, neesmu gan ticis līdz viņu maiņai, bet palasot vairāk forumos, par līdzīgu klaboņu sūdzas arī tie kas atklāj ka stūras zobstieņa mehānisms ir beigts?" Labāk uztaisi ritošās daļas diagnostiku servisā, nevis meklē forumos klaboņas iemeslus. beigās izrādīsies ka stabilizātora stieņa bukses vai atsaites būs pie vainas. Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
munds
|
2016-04-23 07:14:56 "Tad jau stūres stieņi jāmaina, nevis reika! Reikā jau tur nav kam kustēties! "ja ir sadilušas bukses reikai, kustās pats zobstienis un pa bedrēm klab. CV95-2,5td |
|
austris
|
2016-04-23 08:11:59 (Man tieši tas pats,sajūta ka pa ledu brauktu.) Tie varētu būt arī atbalsta gūltņi. Pieliec roku pie atsperes un lai kāds pagroza stūri. Ja jūtama vibrācija tad pie vainas tas atbalsta gūltnis kur atspere itkā raustas. Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
UgunsX
|
2016-04-23 08:30:28 "Tad jau stūres stieņi jāmaina, nevis reika! Reikā jau tur nav kam kustēties! " Domāts noteikti ir zobstienis. Ja vins kustās, tad pipec tur ir. Pie manis reiz nonāca auto, kuram tur viss bija tā izļurkāts, ka tas stienis knapi sazobē turējās. "Sveiki džeristi.liekas drīz stūres reikai gaidāms remonts.piedāvā restaurēt pa 220 eiram 1.gads garantija,paši noņem un uzstāda.Vai ņemt jaunu iekš autometro redzēju ar kkadi 225 laikam.ko ieteiksiet?" Tā "jaunā" 99% ka būs nevis jauna, bet restaurēta (remanufactured), pievēršat uzmanību. Es ņemtu to kur paši noņem un uzliek un dod garantiju. Veikalā tāpat būs restaurēta plus jāmaksā vai arī pašam jānoņem / jāuzliek un, ja kādas problēmas, tad ej nu izcīni to garantiju no veikala. |
|
yorenz
|
2016-04-23 11:46:59 Šodien noņēmu putekļu gumijas un ārējos pirkstus.izļurkāju kārtīgi.iekšējie ok.zobstienis izgriežot līdz galam pa kreisi nedaudz kustās uz augšu un leju.tur arī in mitrs gals.otrs stingrs un sauss.zvanot tam resraurētājam šito izstāstu -viņš saka tas nevar būt,parasti labā puse klab.nākamned.dzīšu uz vēl citu servi lai tie nosaka savu diagnostiku... |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » stures reikas restauracija