kruiza kontrole » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kruiza kontrole

Lapas: 1 2 [3]
kruiza kontrole ( 5342 )
Kiisis

15 ziņas

PM

Sveiki, nevēlējos veidot jaunu tēmu.
Pēc kārbas maiņas vairs nestrādā kruīzs, kas varētu būt par vainu? Un kur 97 gada voyageram ir āra temperatūras dačiks, tagad - 30 rāda, tas arī pēc kārbas maiņas parādijās.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

kādam auto!!!varbūt neesi vakum trubiņu pievienojis,vai arī trosīte ķerās,ja automāts.datčik priekšā atrodas,pa apakšējo lūku buferī var saskatīt.

Atbildēt uz šo ziņu
Kiisis

15 ziņas

PM

ibiodizels: "kādam auto!!!varbūt neesi vakum trubiņu pievienojis,vai arī trosīte ķerās,ja automāts.datčik priekšā atrodas,pa apakšējo lūku buferī var saskatīt."

Plymouth grand voyager 97 g. 3.3, rīt pa dienu būs sīkāk jāapskata kas un kā. Un vēl jautājums par šo pašu modeli - vecākiem plymouth bija tās lielās bākas vai arī man ir mainīta 75 litri

Atbildēt uz šo ziņu
Kiisis

15 ziņas

PM

ibiodizels: "kādam auto!!!varbūt neesi vakum trubiņu pievienojis,vai arī trosīte ķerās,ja automāts.datčik priekšā atrodas,pa apakšējo lūku buferī var saskatīt."

Plymouth grand voyager 97 g. 3.3, rīt pa dienu būs sīkāk jāapskata kas un kā. Un vēl jautājums par šo pašu modeli - vecākiem plymouth bija tās lielās bākas vai arī man ir mainīta 75 litri

Atbildēt uz šo ziņu
Kiisis

15 ziņas

PM

Kiisis: "
"

Vainu atradu, tiešām nebija pievienota vakuuma trubiņa, bet ļoti vārīgas viņas ir, liekot klāt nedaudz salocijās un pārlūza

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » kruiza kontrole
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online