Voyager 1992. gada 3.3 benzins/gaze, palidzibu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 1992. gada 3.3 benzins/gaze, palidzibu

Lapas: [1]
Voyager 1992. gada 3.3 benzins/gaze, palidzibu ( 2597 )
klanskis

3 ziņas

PM

tatad mani piemekle 2 kibeles

Tatad pirmais ir tas kad, masina atri uzkarst, kaut ari nav ielikts termostats, patruboki ļoti karsti un neiesledzas ventilators. Kas varetu but par vainu?

Otra probleema ir tada kad uz benzina raustas, tas bija pec suknja mainjas jo orginalais suknis nobruka, tad visu pec koda piemekleju ieliku jaunu, un tagad raustās! bet uz gazes veras lopa, kautgan uz benzina vajadzeja iet labak!

Atbildēt uz šo ziņu
GASHA

165 ziņas

PM

Man tagad remonte sukni. Baka daudz netirumu ,filtri, sietini aizaugusi.Jatira.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

klanskis

3 ziņas

PM

ta ari biju domajis! tatad visu iztirishu kartigi!
nevaretu but vel tads joks kad baka suknis stav par augstu, ieleju 20l uzreiz ka braucu gaja normali, ka benzins nosestas ta sak raustities, itka vis uzlikts orginalais!

Atbildēt uz šo ziņu
onic

105 ziņas

PM

pirmkārt 97 gadam nāk plastmasas bāka ---> ko jus tur lejat ka daudz gružu? man bāka bij bez jebkādiem sūdiem.
vecajam nezinu kā konstruēts bet 97 ja ir īsāks motoriņš tad noteikti nedasniegs līdz benžai. kad bāka ir 5 litri tad sūknis kača spļaujot benzīnu nevis tecinot.
92 gads---> pielej pusbāku un tad skaties. ja raustas dad ņem nost bāku sūkni tīri, bet ja var tikt klāt trubam tad atvieno trubu pieliec 5 litrigu burku un tik +- 12 v uz sūknīti un čeko kā sulo.

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

92.gadam parasti ar ventilātora neieslēgšanos problēma ir drošinātājos kuri ir jocīgi izvietoti akumulātora pusē vados tuvāk pie salona.

Atbildēt uz šo ziņu
klanskis

3 ziņas

PM

ridien, viss tiks testets!

karshanas zinja, nav nevienam bijusi problema, kad aizdirsts radiators?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Voyager 1992. gada 3.3 benzins/gaze, palidzibu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online