CD čeindžers » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CD čeindžers

Lapas: 1 [2] 3 4
CD čeindžers ( 5862 )
onic

105 ziņas

PM

man vienam cd bij zem šofera duses, bet otram zem aiz pasažiera uzreiz ais kastes. un otras rindas pasažieris varēja to spaidīt ar kājām.

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

IlmarsG: "
Nezinu kā defoltā, bet zem blakussēdētāja sēdekļa manējam atrodas ar atslēgu aizslēdzama kaste. Čeindžeris ir tur, kur teicu paskatīties.
"

tā kaste ir apmēram līdz puskrēslam, bet čeindžers atrodas zem otrās krēsla puses un diskus lādē no aizmugures.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

dodgec

132 ziņas

PM

Starpcitu vai visiem orģināliem maģiem(2002.gada auto.man ir ar kaseti/radio)var pieslēgt čeindžeri.Ja nevar,tad kur var dabūt orģinālo(radio/cd).Mainīt uz "šaurajiem"maģiem negribu,lai nepiesaistītu lieku paņemtgribētāju uzmanību.

Atbildēt uz šo ziņu
Emigrants

203 ziņas

PM

Manejem CD-Mp3, ideali, bez bedaam,nekas nezog

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ID

847 ziņas

PM

Man no Nissana nozaga neskatoties uz to ka panelīša nebija.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ezis2

1672 ziņas

PM

Man no sitaa pasha towna izraveeja mp3 madji :- arii bez panela :o un vel sacakareja to aluminija ramiti kas nak apkart , tagad staav atpakalj origin magis.... izardiju vinu pielodeju vadu kur tur vajag un tagad piespraud telefonam vai kam citam un klausies ko gribi kvalitaate loti laba kaa no radio.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ritvars88

67 ziņas

PM

man ir oriģinālais ar CD un kaseti bet diskus pašam rakstītos neņem, tā tam jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu
Buzz24

32 ziņas

PM

Man arī 2002 gada neņem diskus,raāda ka erors un met ārā.Cik atceros tad bija viens orģinaālais disks vests no Vācijas,tas gāja bet pārējie neiet.Domāju ka vaina maģī bet laikam nē,krutku nelasa.Vai tā var būt un kā ar to cīnīties?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD LX

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » CD čeindžers
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online