CD čeindžers » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CD čeindžers

Lapas: 1 2 [3] 4
CD čeindžers ( 6283 )
antons21

103 ziņas

PM

1. Ir speciāli putekļu tīrāmie cd diski. Var pamēģināt nopirkt/ aizņemties tādu un iztīrīt cd lāzera lēcas.
2. Krutkas rakstīt uz CD-R, nerakstīt uz CD-RW!
3. Krutkas rakstīt uz maksimāli lēnākā ieraksta ātruma.

Pēdējais ir svarīgākais.

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

rex1

38 ziņas

PM

dodgec: "
Starpcitu vai visiem orģināliem maģiem(2002.gada auto.man ir ar kaseti/radio)var pieslēgt čeindžeri.Ja nevar,tad kur var dabūt orģinālo(radio/cd).Mainīt uz "šaurajiem"maģiem negribu,lai nepiesaistītu lieku paņemtgribētāju uzmanību.
"

Ja esi ar mieru pagaidīt līdz aprīļa vidum, tad varēšu Tev notirgot tādu aparātu (ir gan kasete, gan cd) ar cd čeindžeri

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG

Ottttto

132 ziņas

PM

Man changers it kā lasa arī pašrakstītos cd, bet lielajos mīnusos sasprūda vairāki cd, ne iekšā var iebarot, ne ārā ko dod. Izņēmu, atbrīvoju, pēc pāris cd maiņas atkal tas pats, a changeris jau atpakaļ panelī iemontēts. :- Nu i po, dzīve vieglāka, šobrīd no tā verķa izmantoju tikai a/v ieeju un n'tie cd maciņi vairs nemātājas pa salonu. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

dodgec

132 ziņas

PM

Paldies,kaseti toč nevajag..ir jau viena ;)

Atbildēt uz šo ziņu
rex1

38 ziņas

PM

dodgec: "
Paldies,kaseti toč nevajag..ir jau viena ;)
"

Ir gan kasešu gan cd lasītājs tajā radioaparātā (abi divi), ja nevajag kaseti, neizmanto to, izmanto Cd.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler town&country 3,8 platinium 2004 ar LPG

chaliss

50 ziņas

PM

Buzz24: "
Man arī 2002 gada neņem diskus,raāda ka erors un met ārā.Cik atceros tad bija viens orģinaālais disks vests no Vācijas,tas gāja bet pārējie neiet.Domāju ka vaina maģī bet laikam nē,krutku nelasa.Vai tā var būt un kā ar to cīnīties?
"

Nu nezinu , man njem gan pirktos diskus , gan pasha rakstiitos bez probleemaam ;)

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

CGV2003

67 ziņas

PM

Man ar būtu aktuāls jautājums kur lai meklē to štekeri.
Mājās viens čeindžers mētājas. Tik nezin vai vispār darbojas. Varētu pamēģināt piekabināt bet cik izložņāju šeit pieminētās vietas neko īsti neatradu.
Varbūt kāds zin kur 2003. gada auto atrodams tas štekeris.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

jspulgis

32 ziņas

PM

Pēc vairākiem piegājieniem tomēr izdevās atrast to štekeri. Jāsāk tomēr taustīt no maģa, uz kuru pusi tas vads aiziet. Manējam vads bija izvilkts gar pečkas korpusu aiz bardačoka uz labo stoiku. No turienes uz slieksni un gals ar štekeri atstāts slieksnī.

Atbildēt uz šo ziņu

2.5 TDI 99

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » CD čeindžers
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online