Antifrīzs pazūd? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Antifrīzs pazūd?

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Antifrīzs pazūd? ( 8712 )
ibiodizels

695 ziņas

PM

Ja atgāzes iet dzeses sistēmā tad izdzen ārā.pieliec pārplūdes trubinu pudelē,ta redzēsi.ne vienmēr jāpārkarsē,vec vai nepareizs dzeses šķidrums saēd al.detalas...bij 3,3 galva kurai dzeses caurums izdrupis 2x lielāks,lidzarto vairs neblivējas un teceja iekšā cilindrā.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ne jau vienmer izpuus bliivi uzreiz pec uzvarisanas.. man ta bija uz cita auto, uzvarija ta kartigi pec tam vel kadu gadu nobrauca un tad izdega blive starp 2 cilindriem, visu to laiku braukaja un vis bija kartiba tosols nezuda.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

rabarbers

99 ziņas

PM

cesualus: "Vot tur jau tā lieta ka nevar saprast, vai ir galvas blīve vai kas. Bla vienkārši pakaļā 3g braucis un ne pārkarsēts ne antifrīza zudumi. Bet še tev pirms jaunāgada brīnumi. Ja spiediens sistēmā pa lielu tad moš viņs sāk dzīt gar šļauku bet tad sanāk ka blīve labākā gadījumā beigta. 2003g. 3.3 benzīns, gāze, automāts grands "

Man bija līdzīga situācija, pēkšņi ne no kā sāka pūsties dzeses trubas, visas savienojuma vietas gan pie reduktora gan pie radiatora sāka sulot un kā kronis visam, braucot norāva augšējo patruboku, baltu dūmu pat nebija. Beigta izrādījās tālākās galvas blīve.

Atbildēt uz šo ziņu

2001 Dodge Grand Caravan 3.3 v6

cesualus

24 ziņas

PM

Nu tad gan jau izskatās ka man būs laikam ar tas. Tagad tik jāsaprot cik tas izmaksās. Jo ja jau maina vienai pusei tad ar otru pusi maina.. Un kaut kad pa vasaru biju noņēmis ieplūdes kolektoru, tas bij viss ar eļļas kārtu pilns. Tur gan jau pie vainas vārstu,, saļņiki?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

cesualus: "Nu tad gan jau izskatās ka man būs laikam ar tas. Tagad tik jāsaprot cik tas izmaksās. Jo ja jau maina vienai pusei tad ar otru pusi maina.. Un kaut kad pa vasaru biju noņēmis ieplūdes kolektoru, tas bij viss ar eļļas kārtu pilns. Tur gan jau pie vainas vārstu,, saļņiki? "

90% tālāka galva. Jo viņa viss vairāk cieš no karstuma. Jo man gadijās mainīt galvu. Pat šrotos prasa pa tālāko 2 reiz vairāk naudas nekā par prieksējo. Kaut vai viņas ir vienādas (bet pārsvarā neviens to nezin ;) ).
Par galvas maiņu, vai slīpēšanu izmaksam servisā pateikt nevaru, mainiju pats. Bet par detaļu izmaksām varu uzrakstīt... ja ir interese.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja nu tur reiz vandaas un vis ir nojaukts tapat tad labak jau ari otru galvu nonemt.. tas maksa tik cik blive otrai galvai+ slipesana

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ieplūdes kolektorā eļļa gan jau no kartera ventilācijas.
Pie visa neaizmirstiet, ka galvu skrūves jāpievelk ar rokasgrāmatā norādīto spēku un secību.

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Vai tad ja galvas blīve beigta, eļļā nebūtu antifrīzs?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Antifrīzs pazūd?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online