nobloķējies maģis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nobloķējies maģis

Lapas: [1] 2
nobloķējies maģis ( 4083 )
duga

14 ziņas

PM

Pagriez aizdedzes atslēgu uz otru pusi,un atstāj ieslēgtu kādas divas stundas,vajadzētu pašam atbloķēties.

Atbildēt uz šo ziņu

Izgatavoju auto aizsargstieņus...

kuklandex

286 ziņas

PM

ar voyager maģiem nav bijis saskarties, bet RENO MEGANE maģim kodu atradu principā 10 minūšu laikā. ieteiktu pameklēt krievu crysler kluba mājas lapā topikus par kodiem, jo cik atceros tad tur bija vairāki topiki par maģīšu kodiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

jenga

16 ziņas

PM

Kur es varētu dabūt to kodu, lai atbloķētu maģi? Cik saprotu, tad tas kods ir maksas? Katrā ziņā,kad tika pirkta mašīna, tad pārdevējs līdzi nedeva pamācību.. Alūksnē servisos viņi to nevarot izdarīt. Vienīgi piedāvāja izņemt pašu maģi un sūtīt uz Rīgu,lai Rīgā atbloķē.

Chrysler Voyager 2,5tdi 97 gada. šajā forumā nācies vērsties pēc palīdzības vairākas reizes jau kauns paliek.

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Par tām divām stundām ... nezinu , bet manis rakstītos textus par radio kodiem var atrast ...
Lai veicas ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

onic

105 ziņas

PM

kodu var dabut no servisa un vinjem nav jaredz devais tik serialais.
savejo atkodeju dabujot kudu no krievijas foruma. ieliekot auto vin un magja serialo dabuju kodu. vin vajaadzeja lai dzekinjsh parliecinatos ka nav zagts magis. pirmdien varetu sameklet linku.

Atbildēt uz šo ziņu
jenga

16 ziņas

PM

Es atskrūvēju, izņēmu maģi, norakstīju ciparus. Tagad mēģinu kkādos krievu forumos kko meklēt. A ja es atrodu kodu, tad kā es to varu ievadīt? Kad ieslēdzu maģi, viņš rāda wait 2h. Pēc tām 2 stundām parādās opcija ievadīt kodu?

Atbildēt uz šo ziņu
onic

105 ziņas

PM

jap.
pec katras reizes stundas palielinas. stundas skaitas tikai kad ir stroms.
mans kods bij 4435

Atbildēt uz šo ziņu
vksys

359 ziņas

PM

Savā laikā visi krievijas forumi bija tukšā loze .
TC Motors prasīja 30-35 Ls par to.
Tādēļ arī meklēju palīdzību visur .
Palasiet labi visu šī foruma saturu , zinu sevi un vēl laikam kādiem 2-3 ir šitā palīdzēts .
Lai veicas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » nobloķējies maģis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online