Vadības bloks? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
Vadības bloks? ( 14796 )
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

it kā nav neviens devējs vai kāds cits iemesls kāpēc spolei pienāk 2 no 3 impulsiem. tobiš ja kloķenes un / vai sadalenes devēji nedotu ticamu signālu - nostrādātu shut down relejs kas atslēdz aizdedzi vispār.
esi pārliecināts ka 1 no 3 impulsiem uz spolēm nenāk ārā jau no vadības blocka???
upss. pārlasīju topiku - esat testējuši....

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

Jā viss ir pārtestēts un izmēģināts. Viss ir samainīts, kas maināms- spole, svečvadi, sveces. Jā tas tik bija darbiņš! Bet paveikts! Un nekā.
Bet par to holla devēju, nebiju neko tādu dzirdējis, proti nezināju kas tāds. Tāpēc jautāju. Jo meklēju visas iespējamās vainas. Vaina jau visdrīzāk vadības blokā. Ļoti grūti atrast atbilstoša numura bloku. Vismaz manā gadījuma gandrīz nereāli.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

robisss

89 ziņas

PM

Ja vadības bloks beigts tad arī kļudu izmetīs. Tai vajadzētu būt 43.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Nav obligāti. Man paziņa arī cīnijās, nebija dzirksteles divos cilindros, kļūdu nebija. Pie vainas beigās bija vadības bloks, to sataisija tepat uz vietas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

neesat dzirdējuši par tādu lietu kā bloka programmēšanu? 95% gadijumos tas ir jādara liekot no cita auto.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Archebalds

131 ziņas

PM

Te pat uz vietas tas ir kur? Man jau pamazām sāk nolaisties rokas. Esmu nomainījis sveces, svečvadus, spoli un bloku ārī. Ja ar manējo bloku dzirksteles nebija 1&4 cilindrā, tad ar nu pat nopirkto 5&2. Nav man vairs poņas, ko te darīt. Kompis rāda kļūdu spolē, bet kā jau teicu viss ir nomainīts un viss ir iztestēts, viss ok. Un nopirktais bloks manu acu priekšā tika noņemts no mašīnas. Ieskakiet tauta, ko darīt?
Abidnākais, ka auto tikko nopirkts un še tev!

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

ID

847 ziņas

PM

Archebalds: "
Te pat uz vietas tas ir kur?
"

Ja vajag varu iedot tā cilvēka tel nr PM, atrodas Rīgā. Toreiz iedeva viņam to vadības bloku paspēlēties, teica ka esot pārlodējis vienu tranzistoru, nu tik smalki ko tieši un kā es nezinu, bet fakts ir tāds ka mašīna pēc tam rūca kā nākas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ezis2

1676 ziņas

PM

Archebalds: "
jautāju vēlreiz, kurš var ko pateikt par relejiem? Ir kāds, kurš atbild par tādām štellēm kā dzirkstele? Vispār kur dabūt releju un drošinātāju shēmu? Varbūt tiešām vaina ir kur citur, ne blokā. Kā viņiem regulējas aizdedze? Caur kompi, tajā vadības blokā? Vai kā? Kādi vēl varianti, kā domājat? Mani sāk mākt šaubas par bloka vainu, bet kas cits varētu būt pie vainas nezinu. Bet tie releji gan man mieru neliek. Un vēl kā ir ar pašdiagnostiku? Zinu, ka tāda ir veicam, bet kā? Varētu kāds padalīties zināšanās, lūdzu!
"

par pasdiagnostika reku var palasiit http://forum.chrysler-dodge.ru/index.php?showtopic=71469 manam gadam stradaa vai tev ies nezinu jo no kautkada gada mainas tur taa fiiicha
reali es domaju ka tev vajadzigs cilveks kas programee komjus ;) visticamak ka tur vaina.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online