Vadības bloks? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
Vadības bloks? ( 14798 )
IlmarsG

198 ziņas

PM

Domāju, e-pastu labāk viņiem aizsūtīt (neaizmirsti ierakstīt arī VIN).
Ja nē, varbūt mūsējais 9977 var līdzēt.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kad radiem bija tāda problēma ar vienu plimutu voyageri, neko viņi neteica. saka lai ved tik šurp. aizveda. marinēja ilgi. pa vidu es biju atvedis dažus lietotus blokus, neviens nederēja (pēc viņu vārdiem ) beigās saka ka vajag jaunu. jāsūta un cena 800ls + programmēšana ap 40-50ls. pēc dažiem zvaniem nejauši trapiju uz kkādu mehāniķi pie viņiem, tas izplāpājas ka īstenībā tas maksajot nepilnus 600ls. beigās arī tika samaksāti tie 600 jo auto nebija mans. 2 gadi atpakaļ manam T&C nomira bodiks, atsūtija no USA atjaunotu pa 120ls jau piekodetu. piespraudu un braucu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

9977

131 ziņas

PM

Onic, atsūti uz [email protected] automašīnas šasijas numuru.
Pie kolēģiem izdabūšu info par to, kurus numuru vadības blokus jāmeklē.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Archebalds

131 ziņas

PM

Labi kompis ir kompis, bet vai nav kāds relejs, kas atbild par šām lietām. Proti par strāvu uz spoli, svecēm. Tikko ar spoles veltīgu nopirkšanu iekritu, ar kompi negribētos. Tas jau diezgan sālīti sanāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

Ļaudis, varat mani apgaismot kāds, kas būs ja uzliks cita Nr. vadības bloku?

Atbildēt uz šo ziņu

Archebalds

131 ziņas

PM

Ko vairāk lasu, to dumjāks šajā lietā palieku. Tikko uzgāju kaut kādu informāciju par kaut kādu holla devēju. Kas tas tāds un šis ziemā ēd? Nebiju sava saprātīgā mūža garumā par tādu dzirdējis. Reāli tas ar varētu būt pie vainas? Cik saprotu tas ar dod impulsu uz spoli. Bet vai visai spolei, vai pa sekcijām, jo man jau neiet tikai divi cilindri? Traks var palikt! Negribās nopirkt kompi, a beigās šis nav pie vainas. A naudiņa izkakāta.

Atbildēt uz šo ziņu

onic

105 ziņas

PM

hola devējs dod signālu kurā pozicija ir kloķene. to viņš dara reizi pa 360 grādiem. ja šamais to nedod mašīnite nedarbojas vispār.

Atbildēt uz šo ziņu
kurmis

160 ziņas

PM

Ja kāds no devējiem būtu bojāts,tad auto pats to pateiktu(parādītu kļūdas).

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online