Vadības bloks? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
Vadības bloks? ( 14794 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ieliec parakstaa kaads modelis gads utt . ;) lai tas vienmer ir redzems, voji tomer ir dazadi un ar dazadam kaiteem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Archebalds

131 ziņas

PM

Sveicināti. Lieta sekojoša, nopirku Voyageru, viss ok it kā, atbraucu no Rīgas uz mājām(esmu no Rēzeknes puses), arī viss ok. Nākamajā dienā vēl te izbraucu līkumu arī viss ok, bet nākamajā braukšanas reizē autiņš noslāpa, uz paneļa parādījās- engine service soon. Es uz servisu, pie kompja, tas rāda indukcijas spole beigta, proti A daļa(1 & 4 cilindri). Nomainīju spoli, bet nekā,bez izmaiņām. Pārbaudīja sveču vadus, dzīvi. Pārbaudīja sveces, arī šancē. Paši vadi pa kuriem strāva pienāk spolei arī veseli. Bet no 1 un 4 cilindra strāvas devēja svecēm strāva nepienāk. Varbūt kādam kas līdzīgs gadījies? Iesakiet ko? Varbūt relejs? Drošinātājus visus pārbaudījām. Beigās jau čalis uzmeta testeri tām vadam pie vadības bloka un nekā, strāvas nav. Tātad bloks, pēc viņa teiktā? Tā varētu būt? Mazliet neuzticība meistaram, jo spoli nopirku, bet tā nav pie vainas, lai arī kompis rāda pretējo. Nu tad kādas jūsu domas par šo situāciju?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

OK, neiedomājos. Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

robisss

89 ziņas

PM

Man bija tā divas reizes. Nokurināju motora vadības bloku. Visticamākais cēlonis ir beigti svečvadi kuri šauj cauri. Pie indukcijas spoles pienāk signāla vadi no vadības bloka, iesaku apskatī visus svečvadus vai neviens nav pieskaries signāla vadiem ja tā tad 99% ka vadības bloks nobiris. Jo slapjā laikā vairāk šauj caur svečvadiem un ir iespēja ka izblieza caur augsprieguma vada izolaciju uz vadu kas nak no kompja uz spoli. Man vajadzēja divas reizes nokurināt, lai saprastu kur bija vaina. Iesaku Rīga TC Motors ņemt svečvadus jo tie nešaus garām. Jo pirms tam nožēloju naudu un rezultātā man atkal motorā ir ziemassvētku eglīte. Neorģinālie svečvadi maksā no 25-30Ls bet TC Motors ar atlaidi 50Ls, bet zini ka būs droši un varēsi braukt pa peļķēm un nedomāt ka noslāps vai sāks raustīties.
Lai pārbaudītu ir nepieciešama diodes lampiņa, bet atceries ka viņām ir + un -. Tātad ir četri gali viens ir laikam massa un parējie ir signāli kā tu biji rakstijis A,B,C sekcija. Ja starējot vienā no štekera ligzdām nav diodes mirgošana tad 100% vadības bloks.
Remots ir jāmeklē Rīga kas veic motora vadības bloku remontus jo tas būs ātrāk un lētāk. Es kad pirmajā reizē mekleju citu bloku iztēreju naudu duadz vairāk naudas katru dienu braucot uz rīgu pec blokiem un meiģinot kurš nu sadzīvos ar manu mašīnu bija veltīgi.
Remonts izmaksāja 150Ls pirms diviem gadiem.

Atbildēt uz šo ziņu
onic

105 ziņas

PM

oooo jo haidi.
man bloks ir mosk deres? tur pēc cipariem jaskatas tik nezinu kā. ja kas atdošu pa 15ls vienalga nav kur iespraust.

Atbildēt uz šo ziņu
Archebalds

131 ziņas

PM

Šodien kad pie mājas nomainīju spoli un piestartēju mašīnu, bāzu pirkstus klāt svečvadiem un normāli atrāvos. Bet servisā čalis ložņāja ar plaķenēm, i pakustināja, i tāpat vairs liekas dzirksteļošanas nebija. Varbūt samirka kamēr es ņēmos pa sniegu un zem atklātas debess, tāpēc arī ieblieza man.
Līdzigi kā saki par diodes lampiņu un startēšanu, mēs darījām tā- mašīnu iedarbinot, meistars paņēma testeri/ kontrollampiņu, vienu galu pie aķja+, bet otru sprauda pie katra no trim vadiņiem. Diviem vadiem lampiņa mirgoja spoži un intensīvi, bet trešajam vadam blāvi un intensitāte ar tāda paknapa. Tad pēc krāsas izzīlējām kur tas vads ir vadības bloka šteķerī, testeri klāt- nekā. Nezinu kā tur ir, vai tie bloki pēc numuriem vai nē, bet zvanot uz Voygre klubu teica, ka esot, cik maksā nemācēja pateikt, jo šodien Voyāgeristi ekskursijā, Igaunijā.

Atbildēt uz šo ziņu

Archebalds

131 ziņas

PM

Onic un kur man tevi atrast? Kur dzīvo?

Atbildēt uz šo ziņu

robisss

89 ziņas

PM

Es meklēju gan pēc cipariem gan pēc štekeriem neviens no blokiem negāja. Tad ar nospļāvos un devu remontā savējo.Un tā vēl tagad braucu.
Iesaku iegriesties uz šīs ielas grāmatnīcas ja vēl tāda tur ir un iegādāties grāmatu http://www.janus.lv/lat/ ja nemaldos tad šī grāmatnīca. Es mašīnu tikai ar šo grāmatu taisu un visus defektus esmu noteicis pats garažā.Vēlak ielikšu grāmatas bildi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online