Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?
| Vadības bloks? ( 14794 ) | |
|
Ezis2
|
2012-02-25 13:02:27 Ieliec parakstaa kaads modelis gads utt . ;) lai tas vienmer ir redzems, voji tomer ir dazadi un ar dazadam kaiteem. T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8 |
|
Archebalds
|
2012-02-25 13:02:43 Sveicināti. Lieta sekojoša, nopirku Voyageru, viss ok it kā, atbraucu no Rīgas uz mājām(esmu no Rēzeknes puses), arī viss ok. Nākamajā dienā vēl te izbraucu līkumu arī viss ok, bet nākamajā braukšanas reizē autiņš noslāpa, uz paneļa parādījās- engine service soon. Es uz servisu, pie kompja, tas rāda indukcijas spole beigta, proti A daļa(1 & 4 cilindri). Nomainīju spoli, bet nekā,bez izmaiņām. Pārbaudīja sveču vadus, dzīvi. Pārbaudīja sveces, arī šancē. Paši vadi pa kuriem strāva pienāk spolei arī veseli. Bet no 1 un 4 cilindra strāvas devēja svecēm strāva nepienāk. Varbūt kādam kas līdzīgs gadījies? Iesakiet ko? Varbūt relejs? Drošinātājus visus pārbaudījām. Beigās jau čalis uzmeta testeri tām vadam pie vadības bloka un nekā, strāvas nav. Tātad bloks, pēc viņa teiktā? Tā varētu būt? Mazliet neuzticība meistaram, jo spoli nopirku, bet tā nav pie vainas, lai arī kompis rāda pretējo. Nu tad kādas jūsu domas par šo situāciju? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
Archebalds
|
2012-02-25 14:02:43 OK, neiedomājos. Paldies. Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
robisss
|
2012-02-25 15:02:10 Man bija tā divas reizes. Nokurināju motora vadības bloku. Visticamākais cēlonis ir beigti svečvadi kuri šauj cauri. Pie indukcijas spoles pienāk signāla vadi no vadības bloka, iesaku apskatī visus svečvadus vai neviens nav pieskaries signāla vadiem ja tā tad 99% ka vadības bloks nobiris. Jo slapjā laikā vairāk šauj caur svečvadiem un ir iespēja ka izblieza caur augsprieguma vada izolaciju uz vadu kas nak no kompja uz spoli. Man vajadzēja divas reizes nokurināt, lai saprastu kur bija vaina. Iesaku Rīga TC Motors ņemt svečvadus jo tie nešaus garām. Jo pirms tam nožēloju naudu un rezultātā man atkal motorā ir ziemassvētku eglīte. Neorģinālie svečvadi maksā no 25-30Ls bet TC Motors ar atlaidi 50Ls, bet zini ka būs droši un varēsi braukt pa peļķēm un nedomāt ka noslāps vai sāks raustīties. |
|
onic
|
2012-02-25 16:02:11 oooo jo haidi. |
|
Archebalds
|
2012-02-25 17:02:07 Šodien kad pie mājas nomainīju spoli un piestartēju mašīnu, bāzu pirkstus klāt svečvadiem un normāli atrāvos. Bet servisā čalis ložņāja ar plaķenēm, i pakustināja, i tāpat vairs liekas dzirksteļošanas nebija. Varbūt samirka kamēr es ņēmos pa sniegu un zem atklātas debess, tāpēc arī ieblieza man. Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
Archebalds
|
2012-02-25 17:02:33 Onic un kur man tevi atrast? Kur dzīvo? Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG |
|
robisss
|
2012-02-25 17:02:59 Es meklēju gan pēc cipariem gan pēc štekeriem neviens no blokiem negāja. Tad ar nospļāvos un devu remontā savējo.Un tā vēl tagad braucu. |
| Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Vadības bloks?
mosk deres? tur pēc cipariem jaskatas tik nezinu kā. ja kas atdošu pa 15ls