Klimata vadības paneļa noņemšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Klimata vadības paneļa noņemšana

Lapas: [1]
Klimata vadības paneļa noņemšana ( 2162 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Labdien!
Vai kāds ir kādreiz ņēmis nost klimata kontroles vadības paneli? Negribas neko lauzt un kā jau parasti ir kaut kāds knifs!
Auto 2002. gads
Bildi vēl joprojām nemāku šeit ievietot

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

kurmis

160 ziņas

PM

Skrūvē visu pēc kārtas tik nost. Nekas sarežģīts nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

CGV2003

67 ziņas

PM

Es ar nupat ņēmu nost un liku atpakaļ jo bija izdegušas lampiņas.
Nekas sarežģīts. 2 skrūves augšā un 2 skrūves apakšā zem tāda plastmasas gabala. Tas atrodas starp glāžu šūplādi un instrumentu paneli. To plastmasu no augšpuses ar skrūvgriezi jeb nazi vienkārši lobi nost. Kad skrūves vaļā tad arī atliek tikai ar skrūvgriezi vai nazi lobīt visu to instrumentu paneli nost. Sāc ar vienu pusi un pēc tam otru pusi.
Man ar pirmajā reizē bija bail kaut ko salauzt. Bet kad noņēmu un redzēju kā viss tur turas tad sapratu ka viss kārtībā un tā tas paredzēts demontēt. Tagad jau kādas reizes 5 esmu ņēmis nost un licis atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

shefinsh

386 ziņas

PM

CGV2003: "
Es ar nupat ņēmu nost un liku atpakaļ jo bija izdegušas lampiņas.
Nekas sarežģīts. 2 skrūves augšā un 2 skrūves apakšā zem tāda plastmasas gabala. Tas atrodas starp glāžu šūplādi un instrumentu paneli. To plastmasu no augšpuses ar skrūvgriezi jeb nazi vienkārši lobi nost. Kad skrūves vaļā tad arī atliek tikai ar skrūvgriezi vai nazi lobīt visu to instrumentu paneli nost. Sāc ar vienu pusi un pēc tam otru pusi.
Man ar pirmajā reizē bija bail kaut ko salauzt. Bet kad noņēmu un redzēju kā viss tur turas tad sapratu ka viss kārtībā un tā tas paredzēts demontēt. Tagad jau kādas reizes 5 esmu ņēmis nost un licis atpakaļ.
"

Milzīgs paldies par info! Man jau tā likās, bet bija bails izdzirdēt plastmasas krakšķi, tāpēc vēlējos pārliecināties!
Paldies, brīvā brīdī raušu nost un lodēšu tās spuldzītes!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Klimata vadības paneļa noņemšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online