automātiskā kārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automātiskā kārba

Lapas: [1]
automātiskā kārba ( 1918 )
rolix

18 ziņas

PM

Labdien! Man sasāpējis tāds jautājums manam dodge caravan 3.0/97.g. benzīns/gāze uz katru cilindru. Kāmēr eļļa nav riktīgi uzsilusi ātrumi slēdzas labi, bet uzsilušam dodot virsū no otrā roba slēdzoties trešajā-sajūta tāda,kā apmēram manuālam, kad izslīd sajūgs un uz sekundi pazūd jauda un tad atkal iet. Eļļa kārbā ir līmenī ???
Varbūt kāds var pakonsūltēt kas varētu būt pa vainu?
Paldies jau iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu
shefinsh

386 ziņas

PM

rolix: "
Labdien! Man sasāpējis tāds jautājums manam dodge caravan 3.0/97.g. benzīns/gāze uz katru cilindru. Kāmēr eļļa nav riktīgi uzsilusi ātrumi slēdzas labi, bet uzsilušam dodot virsū no otrā roba slēdzoties trešajā-sajūta tāda,kā apmēram manuālam, kad izslīd sajūgs un uz sekundi pazūd jauda un tad atkal iet. Eļļa kārbā ir līmenī ???
Varbūt kāds var pakonsūltēt kas varētu būt pa vainu?
Paldies jau iepriekš!
"

Vai mainot eļļu kārbā ir mainīts arī eļļas filtrs? Bija paziņam līdzīgs variants, jo eļļas filtrs bija pilnīgi ciet. Nomainot to problēma atrisinājās.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

chaliss

50 ziņas

PM

Elja kaarbaa var arii buut liimenii , bet vai esi ieveerojis kaadaa kraasaa tev ir vinja ir ? Eljai jaabuut rozaa . Ja elja ir tumsha , tumshi bruuna tad taa jau ir probleema . Man bija tieshi taada pati kaite mazdai kaa tev . Tad nu sadomaaju uztaisiit apkopi un nomainiiju gan ellju gan filtru . Peec mainjas - super , nekaadu probleemu , braucu kaa tranvajaa nemaz nemanot kaa aatrumi paarsleedzas , tikai tas prieks nebija ilgs . Apmeeram peec meenesha centrafuuga ar suukni aizgaaja pa pieskari .
Tikai peec tam gudras galvas pateica ka nevajadzeeja to elju kustinaat , ja nebija mainiita tad kad tas bija jaadara , tad labaak neaiztikt , bet braukt liidz galam. Iegaazot iekshaa jaunu elju un nomainot filtru visi meesli tika atmeerceeti un pacelti , kas arii piebeidza kaarbu .
Taa kaa labaak padomaa , jo tas prieks veelaak tieshaam nav no leetajiem . Man to naacaas izbaudiit uz sava maka

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » automātiskā kārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online