sprauslu izņemšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » sprauslu izņemšana

Lapas: 1 2 [3] 4
sprauslu izņemšana ( 9898 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
VOG: "
ja, VMmotori razojums
"

atrauga nevis ražojums
"

sitam es varu tikai piekrist

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

VOG

214 ziņas

PM

man patik..........atrauga ir kad nojatu sudu noperc ;)
es nesudzos-2 gadus ekspluateju bedu nezinot.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

alien

408 ziņas

PM

viedi vārdi

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

munds

477 ziņas

PM

Cik esmu novērojis, vissliktāk par dīzeļiem izsakās tie, kuri paši ar dīzeli nebrauc, vai arī tie, kuri tiešām nojātu eksemplāru aiz nezināšanas nopirkuši, un nu nezina, ko iesākt, bet pārējie brauc, un bauda dzīvi. ;)Nav jau tas dīzelis nekāds briesmonis, ja ar galvu tam procesam pieiet, var viņu lietot ilgi un laimīgi, un arī ekspluatācijā nav nemaz tik dārgs, katram motoram savas problēmas, benzīnnieki cīnās ar svečvadiem, apgriezieniem, vadības blokiem... Viss atkarīgs, cik katra konkrēta mašīna ir pārcietusi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

VOG

214 ziņas

PM

munds: "
Cik esmu novērojis, vissliktāk par dīzeļiem izsakās tie, kuri paši ar dīzeli nebrauc, vai arī tie, kuri tiešām nojātu eksemplāru aiz nezināšanas nopirkuši, un nu nezina, ko iesākt, bet pārējie brauc, un bauda dzīvi. ;)Nav jau tas dīzelis nekāds briesmonis, ja ar galvu tam procesam pieiet, var viņu lietot ilgi un laimīgi, un arī ekspluatācijā nav nemaz tik dārgs, katram motoram savas problēmas, benzīnnieki cīnās ar svečvadiem, apgriezieniem, vadības blokiem... Viss atkarīgs, cik katra konkrēta mašīna ir pārcietusi.
"

+100.......tiesi ta,katram auto savi minusi piemit.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

esmu rūdītss dīzelists, bija visādi lietošanā. ir labi dzineji, izdevusies, un ir slikti, neizdevusies. tas četrgalvainais monstrs nav izdevies lai ka jūs viņu slavejat. man viņs bija uz forda, ko nejauši nopirku. gadu braucu. tapēc zinu ko saku, paspēju iedziļināties konstrukcijā. jā maz ēd, celiens nu tads nekāds, bet braukt var. bet konstrukcija galīgi garām. pilns nets ar viņa kaitēm. apaksējā sadalene vien ko nozīmē, reti kurš tā nopietni ņemas viņu remontēt ka vajag. dilstošās un ārā krītošas stangas. četras galvas kas ir saplaisajušas katram otrajam, uz kurām ir rindas šrotos. stūlbas konstrukcijas galvu vāks, kas tek katram otrajam. kopš dīzelis makšā to kosmosu ka ir pedējos gados, tankā pildoties, ar dīzeli brauc tikai dzimuši traktoristi fanātiķi, vai zagtas mantas uzpircēji. 3.8 ir retais dzinējs kas ir izdevies, klasisks amīshu klucis, tēsts ar cirvi, ne baigi jaudīgs, toties bez problemām 8) un ja vel ikdienā izmaksā lētāk par dīzeli, tad par ko mēs vel runājam?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

diezgan izsmelosa informacija par četrgalvaino briesmoni un man ar vinu nav jabrauc lai zinatu ka tas motors ir indzenieru atrauga ,jo savulaik esu nostradajis vairakus gadus autoservisa, zinu ka tas motors ir neizdevies. Kursh pseido indzenieris izdomaja videjas galvas stiprinat 2 reize uz vienu spilku ? ta konstrukcija tak ir apsurda prieks dizela kompresijas tapec ari tas galvas plaisa un ari puush araa bliives. Nedod dievs to motoru parkarset tad ar vinu ir cauri...... pectam ir ko nojaaties lai tas galvas saslipetu vienaa aukstumaa lai tas pievilktos ar vienadu speeku ja nesanak atkal izpuus bliives starpcitu pret CRD dzinejiem man nav nekadu pretenziju pats nesu saskaries un ari neko sliktu nesu dzirdejis.

Un par 3,3 un 3,8 bendzina dzineju - + ir taa ka tas čuguna klucis nav nobraucams, maini tik ellu laikaa un vajag laicigi mainit svecuvadus un sveces tad risks ka nosvilst kompis samazinas lidz minimumam.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Danger

149 ziņas

PM

Man piemeram jau otrs auto ar CRD dzineju,kopa nobraukti 5 gadi-nekadu problemu un sudzibu nav.Ja citigak parskatit forumu tad par benzina motoriem kudi daudz vairak sudzibu un problemu,neka par dizeli.Ka jau ieprieks minets katram ir savi - un +.Par to kontrabandas degvielu-benzinu ari tirgo,mazak bet tirgo!Par tiem veciem dzinejiem neko daudz nezinu,nu ja jau cilveks grib pirkt dizeli kurs laikam nav domats muzigai brauksanai,lai perk .Nav ko lieki apdirst motoru kurs jau nodzivojis 15 gadus,pat ja vinam nav ko laba konstrukcija.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » sprauslu izņemšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online