Logu tiritaji » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tiritaji

Lapas: [1]
Logu tiritaji ( 2703 )
escape

32 ziņas

PM

Sveiki ir tada lieta ka logu tiritajiem negrib stradat intervals parastie atrumi it bet intervals keras vai vispar neiet, doma ka vainigs varetu but relejs.
Kur vins atrodas 98.g. voyager
Thx jau ieprieks

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

man ar gļuko.
Iepriekš forumā cilāta tēma - jājauc vaļā mehānisms un tur pie motorīša ne ta kontakti jāpārlodē ne ta kāds slēdzis - vopšem precīzāk jau viss bija aprakstīts. Pats atlieku uz siltāku laiku

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

onic

105 ziņas

PM

ja kas man ir vis tas mehanisms ar motoru un kožuhu līdz slotiņam bet releju gan tur nemanīju.

Atbildēt uz šo ziņu
escape

32 ziņas

PM

GRIMBURGERS: "
man ar gļuko.
Iepriekš forumā cilāta tēma - jājauc vaļā mehānisms un tur pie motorīša ne ta kontakti jāpārlodē ne ta kāds slēdzis - vopšem precīzāk jau viss bija aprakstīts. Pats atlieku uz siltāku laiku
"

Hz vai tur vadi vainigi vins tac strada tikai uz intervalu cakarejas ???

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

jā - pāris reizes noslauka un tad apklust ?

pie kam pēdējā reizē, kad noslauka, atpakaļ ceļā savādāk kā iepriekš nostājas pa pāris mm ar itkā nelielu atpakaļgājienu...

Tā vismaz mans gļuko.

Es saprotu tur gļuks ir tajā kas nosaka mehānisma pagrieziena pozīciju.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

ID

847 ziņas

PM

Man arī tīrītājs brīžiem dzīvo savu dzīvi, piemēram ieslēdzu uz pirmo robu un šis sāk airēt kādas 4 - 5 reizes neapstājoties, tad apstājas kā jau te minēja - ar atsitienu, pēc tam turpina normāli, ar garu intervālu. Dažreiz ieslēdzot viņš noairē savs 4 - 5 reizes un paliek augšā, tad ir jāizslēdz un jāieslēdz no jauna. Pagaidām gan tas nenotiek pārāk bieži, tāka īpaši nesaspringstu, varbūt kaut kad vasarā ja būs iedvesma pieķeršos tai problēmai.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

escape

32 ziņas

PM

ID: "
Man arī tīrītājs brīžiem dzīvo savu dzīvi, piemēram ieslēdzu uz pirmo robu un šis sāk airēt kādas 4 - 5 reizes neapstājoties, tad apstājas kā jau te minēja - ar atsitienu, pēc tam turpina normāli, ar garu intervālu. Dažreiz ieslēdzot viņš noairē savs 4 - 5 reizes un paliek augšā, tad ir jāizslēdz un jāieslēdz no jauna. Pagaidām gan tas nenotiek pārāk bieži, tāka īpaši nesaspringstu, varbūt kaut kad vasarā ja būs iedvesma pieķeršos tai problēmai.
"

Man tiesi ta pati problema

Atbildēt uz šo ziņu
raimondsss

32 ziņas

PM

Man,kad bija problēmas ar tīrītājiem elektriķis pārlodēja "boģiku",jo it kā tas nosaka visus intervālus,nevis kāds mistisks relejs.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Logu tiritaji
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online