Pedāls pazūd. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pedāls pazūd.

Lapas: [1]
Pedāls pazūd. ( 2381 )
Andžans

9 ziņas

PM

Sveiki visiem nesen gadijas tada ķibele, neiet ar benzīnu, no rīta lec pie jebkuriem minusiem, uz XX strāda ideali, bet kā uspied gāzes pedāli tad ir stopors tā kā stipri aizrijas un itka gaisiniekā kautkas sit atpakaļ,ar gāzi iet ideali nav nekadu problemu, nomainītas sveces un vadi, nekadas izmaiņas, nesen ielēju inžektora tīritaju , biķi labāk bet tas spainis kur iekrit pedāls tā arī nepazūd. Paldies par jeb kādu padomu. Chrysler Grand Voyager 3.3, v6, AWD, 1993, benzīns+gāze.

Atbildēt uz šo ziņu
garums

28 ziņas

PM

Man 96 gada džerim tāda pati bēda!!! :o Tikai arī braucot uz gāzes arī nevar aizrauties ar pēdāļa mīcīšanu,šad tad uzšauj!!! :'(

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Manam DŽerim ari ir tapat uz bendzu,bet tikai kad ir tiko pielaists motors! uz vietas itka ruka ok,bet tiko saku braukt sak mazliet nosprauslat un pabubina.Bet kad ir silts motors,liekas kaiet normali. Uz gazi man tadas problemas navina. Vel man nosprausla un izsauj kad braucot jutu ka gaze ir beigusies un parsledzu uz bendzu....mazliet pabubina un tas aiziet >

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

garums

28 ziņas

PM

Vai neviens nav uzvarējis šo kaiti??? :-

Atbildēt uz šo ziņu
GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Tas viss izklausās pēc augstsprieguma noplūdes. Vai šī parādība gadījumā nav raksturīga mitram laikam un / vai aukstam dzinējam? Kad do strauji virsū - ta motors aizrijas. Man tā ir bijis 3 autiņiem. Vienkāršākā diagnostika - aukstu motoru tumsā piešķiļ un skatās zem kapota vai no induķenes un / vai svečvadiem kautkur nelēkā dzirksteles uz masu. Viena nianse - jādo strauji virsū gāze un tajā brīdī jāskatās. Parasti autiņš šādā veidā dod mājienu ka jādomā par induķenes un / vai svečvadu nomaiņu.

Andžans - ja nomainīji svečvadus - skaties vairāk uz indukcijas blocku.

Vēl jau protams var būt kāds no dzinēja vadības sensoriem kirdik, bet to pats īsti nenodiagnosticēsi.

Un tas ka uz gāzi iet bet uz benžu nē - man gāzenieks reiz skaidroja ka gāzi aidedzināt irr vieglāk kā benžu.

Vēl... var nopirkt šim gadījumam speciālu aerosolu kas domāts smidzināšanai uz augstsprieguma vadiem utt. Mēdz palīdzēt (kādu laiku).

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

garums

28 ziņas

PM

garums: "Man 96 gada džerim tāda pati bēda!!! :o Tikai arī braucot uz gāzes arī nevar aizrauties ar pēdāļa mīcīšanu,šad tad uzšauj!!! :'("
liekas esmu atradis bēdu!!! Biju "ROLĪ" tikām pie kopsaucēja ka tā ir indukcijas spole,tā nu nomainīju un tagad jau nedēļu braucu bez šāvieniem!!!!!!!!!!!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Pedāls pazūd.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online