bāka chrysler voyager 2,5 tdi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » bāka chrysler voyager 2,5 tdi

Lapas: [1] 2
bāka chrysler voyager 2,5 tdi ( 4792 )
jenga

16 ziņas

PM

Pēc jaunā gada parādījās problēma, kurai tā īpaši nepievērsu uzmanību, līdz viens paziņa pateica,ka priekš dīzeļa un aukstā laikā tas nav normāli. Problēma sekojoša: katru reizi atverot bākas vāciņu ižsaujas gaiss. Tātad bākā baigais spiediens. Tas paziņa izteica minējumu,ka vāciņš pie vainas, neļauj elpot. Dzīvoju Alūksnē un šeit servisos veči maz ko par šīm mašīnām zina. Tā saku,jo bieži iebraucu apjautāties par dažādām lietām, bet šie tik plecus rausta. Līdz ar to spiedienu man degvielas līmeni neparezi rāda. Vismaz man šķiet,ka nepareizi, jo brīdī,kad man ir 2 iedaļas virs sarkanā, atliek ieliet 20 litrus un jau rāda pilnu bāku. Jāmaina vāciņš? Un ja tā, tad vispār ir iespējams dabūt kaut kur to lietiņu?

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

nomaini vacinu vai izdur ar karstu naglu to pašu. bet vispār spiediens - tas ir dīvaini.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kas ir dīvaini? braucot degviela bakā uzsilst un palielinās spiediens.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

alien

408 ziņas

PM

hm es nestrīdos - neesmu fizikis, bet lai spiediens būtu tik liels lai atverot korki būtu jūtams - degvielai būtu jauzsilst par gradiem 50. No ka tad viņa tur pie pakaleja tilta tā uzsilst ziemas salā? Bet es toc nezinu - nestrīdos. Var jau būt.

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG

198 ziņas

PM

Dīzelim taču pārplūdušā degviela no sprauslām nonāk atpakaļ bākā. Tā arī bāku uzsilda.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

nu vispaār jau jā

Atbildēt uz šo ziņu

ritvars88

67 ziņas

PM

diezgan spēcigi degviela cirkulē, un ja vaciņš nešeptpē tad tas ir normāli ka spiediens tur ir

Atbildēt uz šo ziņu
sondrio

26 ziņas

PM

Sveiks.Kadreiz Golfinam ta bija.Vaina nebij korki,bet pie garlavinas elposanas caurulite pretvarsts aizaudzis.Man skiet ka kantainam kautkas uz to pusi ar bij

Atbildēt uz šo ziņu

chrysler grand voyager 98TD

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » bāka chrysler voyager 2,5 tdi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online