Problēmas ar gāzi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar gāzi

Lapas: 1 [2] 3 4 5
Problēmas ar gāzi ( 10402 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

Nu es pedejam auto uzstadiju un apkalpoju sait, jau 5 gadi ;) http://www.heinrihs-gaze.lv/index.php?sadala=29 pie citiem braukt vairs neplanoju

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

uldii12345

316 ziņas

PM

Man arī auto pārdevējs kluba prezidents uzstādīja gāzi pie Henrika, mēnesi viss iet kā pulkstenis, izņemot gāzes daudzuma indikatoru, kurš pie pusbalona jau deg sarkans

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

didzisk

55 ziņas

PM

Tas toč - Deglava ielā savulaik biju iebraucis filtrus samainīt un noregulēt iekārtu, vīri tā sareguleja ka pabraukt nevarēja, nācās pašam pēc sajūtām saregulēt un meklēt normālu kantori kur veči saprot ko dara, tad braukāju uz Raņķa dambi gandrīz pretī dzelzceļa muzejam, bet tagad tikai pie Heinriha!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

Kopš gadu braukāju ar gāzes džeri - īsi pēc iegādes 1 reizi vērsos pie meistara tikai lai šis apskatās kas un kā tur ir ar to iekārtu. Rezultātā nokalibrētas sprauslas, samainīti filtri utt.
Vīrs kas šo lietu tur gandrīz zinātniskā līmenī - Vadims. Tel. Nr. 29642118. Praktizē Rīgā, Teikā.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kadā cena iznāca un kādas sprauslas?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Gabiz

30 ziņas

PM

Kopš šodienas mans TanCis arī gāzēts.
Nedēļas sākumā pieteicos pie Heinriha, tika saplānots tikai nākamās nedēļas beigās, bet atbrīvojās laiki un šodien jau viss gatavs..
Saņemot auto visu parādīja un izstāstīja (mans pirmais gāzētais auto), ne tikai attiecībā uz iekārtu, bet gan arī par uzpildi, uzpildes stacijām, atlaižu kartēm utt.
Esmu ļoti apmierināts gan par to, ka nebija jāgaida nedēļa vai vairāk, gan par laipno apkalpošanu, gan par attieksmi. Cerams, ka arī uzstādītā gāzes iekārts darbosies tikpat labi ;)

Atbildēt uz šo ziņu

2000 T&C Limited 3.8 B/G

Gabiz

30 ziņas

PM

PASSATizhi: "
kadā cena iznāca un kādas sprauslas?
"

Piecarpus, OMVL.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 T&C Limited 3.8 B/G

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nu ja. heinrihs kadreiz lika arī valtek, bet tagad redz saka ka sūds, un pats nav piedavājumā. man arī brauc jau omvl no ēbaja. valtek nogāja jau 70000 bez remontiem

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar gāzi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online