Problēmas ar gāzi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar gāzi

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Problēmas ar gāzi ( 10401 )
kuklandex

286 ziņas

PM

PASSATizhi: "
nu ja. heinrihs kadreiz lika arī valtek, bet tagad redz saka ka sūds, un pats nav piedavājumā. man arī brauc jau omvl no ēbaja. valtek nogāja jau 70000 bez remontiem
"

un cik samaksāji?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

99 paundi par 8 cilidru reiku ar iebūvetiem T sensoriem. 2 paliks nepieslegti

http://www.ebay.co.uk/itm/250987004689?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

uldii12345: "
Man arī auto pārdevējs kluba prezidents uzstādīja gāzi pie Henrika, mēnesi viss iet kā pulkstenis, izņemot gāzes daudzuma indikatoru, kurš pie pusbalona jau deg sarkans
"

Tā ir visiem. Acimredzot tās rādītājs reāģē uz spiedienu balonā neviss uz gāzes līmeni, ka šķidrumu. Ar laiku pierod un jau var pat ar precizitāti līdz 10 km pateikt cik palika gāzes ;)

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

DENikin: "
uldii12345: "
Man arī auto pārdevējs kluba prezidents uzstādīja gāzi pie Henrika, mēnesi viss iet kā pulkstenis, izņemot gāzes daudzuma indikatoru, kurš pie pusbalona jau deg sarkans
"

Tā ir visiem. Acimredzot tās rādītājs reāģē uz spiedienu balonā neviss uz gāzes līmeni, ka šķidrumu. Ar laiku pierod un jau var pat ar precizitāti līdz 10 km pateikt cik palika gāzes ;)
"
kads vel acīm redzot. visi tie līmeņa deveji darbojas ta pat ka benzīna. pludiņš un reostats. vnk to izgatavošanas kvalitāte un konstrukcija ir galīgi nederīga. pastav arī precīzākas sistēmas, bet tas ir uz dargām iekartām, ar savādāku principu.

Atbildēt uz šo ziņu

Ottttto

132 ziņas

PM

Es neteiktu, ka konstrukcija ir galīgi nederīga. Caur vadības bloku var piedzīt pie kāda gāzes atlikuma gribi lai lampiņas izdziest, jo defaulta iestādījumi ir tie kas nekam neder.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

paša reostata konstrukcija ir kaka. dārgākaām atlikumu mēra caur sprauslu atvēruma skaitu.

Atbildēt uz šo ziņu

onic

105 ziņas

PM

caur sprauslam mēra pateriņu---> tante turgu teica
visu pārējo mēra bākā. tik var mērīt ar pludiņu vai ar digitolo ierīci. digitālie precīzāki. bet pludiņu ar var piedzīt. tik kam gribas laist gaisā atlikušo gāzi no balona lai pielocītu to pludiņu?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

onic: "
caur sprauslam mēra pateriņu---> tante turgu teica
visu pārējo mēra bākā. tik var mērīt ar pludiņu vai ar digitolo ierīci. digitālie precīzāki. bet pludiņu ar var piedzīt. tik kam gribas laist gaisā atlikušo gāzi no balona lai pielocītu to pludiņu?
"
ja ja.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » Problēmas ar gāzi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online