Elektrogļuks 3.3 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektrogļuks 3.3

Lapas: [1] 2
Elektrogļuks 3.3 ( 3873 )
andreits

102 ziņas

PM

Sveiki visiem, gribu tikai padalīties ar vojīša vakardienas dīvaino uzvedību.

No rīta šķiļu klāt, viss ok, pielec ideāli, ieslēdzu stiklu tīrītājus, hmm, kaut kā lēni viņi tīras, nu dies ar viņiem, braucu tik dienas gaitās. Pēc pārsimts m uz paneļa iedegas sarkanais akumulatora simbols, nelādē tātad, nu neko, izslēdzu gaismas un rullēju tālāk, gan jau davilks līdz darbam. Pabraucu 10 km, Rīgā piebraucot pie krusta apgriezieni krīt un noslāpst mašiņš.

Nu neko, vadi ir līdz, labs cilvēks apstājas, piepīpēju, bet 15 sek. padarbojas un atkal noslāpst. Jopcik. Labi, nelādē, to es saprotu, bet tad taču nebūtu jāslāpst nost, kad ir jau pielaists! Nu lab drusku viņš tur ielas malā pastāvēja, kamēr nenoķēru nākamo piepīpēt dodošo tautieti, šoreiz pieleca un nost vairs neslāpa, panelis gan rādīja, ka joprojām nelādē. Nu neko, aizbraucu sekmīgi līdz darbam. Darbs beidzās, sagatavojos prasīt piepīpēt - bet šamais lec it kā nekas nebūtu bijis! Un nekādi sarkanie uz paneļa vairs nerādās, viss ir perfekti.

Varbūt kādam līdzīgi gadījies :o Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

duga

14 ziņas

PM

Iesaku pārbaudīt ģeneratoru oglītes iet uz galu,un sāk sprūst.

Atbildēt uz šo ziņu

Izgatavoju auto aizsargstieņus...

urbis

10 ziņas

PM

Man tā savulaik bija ar vienu BMW. Nelādēšanas lampiņa ik pa laikam iedegās un izdegās. Kamēr sāka degt patstāvīgi.
Braucu uz servisu ~ 10km. Pa ceļam sāka pa vienai vien lampiņai degties ieksā (ABS, AirBag u.t.t.) kamēr pie servisa noslāpa un dziesmā nebija dabūjams. Nomainīja ģeneratoram oglītes un viss ok.

Un noslāpst tāpēc ka ja visi patērētāji izslēgti, tomēr paliek tie par kuriem mēs nenojaušam.
Kā man likās manā gadījumā galvenokārt automāta darbināšanai jaudas nepietika...

Atbildēt uz šo ziņu

CGV '98, 3.3l

GRIMBURGERS

248 ziņas

PM

pirms pusotra mēneša kā reize bija darīšana ar nelādēšanu. manam iedegās nelādējamā lampa - noslāpēju, piešķīlu - nedeg. Nobraucu dienu - viss OK. Nākošā rītā piešķiļu - deg. Noslāpēju, piešķiļu - deg. Noņēmu ģenģeri un uz oglīšservisu. Jaunas ogles un viss kārtībā. Braukāt ar degošu lampu nemēģināju sakarā ar ikdienišķo kravu - bērniem

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 2000 3,3l LPG

GASHA

165 ziņas

PM

Oglites

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

andreits

102 ziņas

PM

ok paldies!! Redz, ka forumā dažreiz tomēr var noteikt diagnozi

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

DZEKINS

113 ziņas

PM

Teiksu ari es,Oglites. man ari reiz ta bija,...akumalatora lampina te iedegas te nodzisa. cakarejos ta ilgi. Bet,kad nonemu nost gengeri,izjaucu To,...bija ieksa parsteigums.oglites man tiesam bija Nulle,bet piedevam vel kolektors tragiski iedilis ieksa.Domaju pirkt strota citu.bet tad es abdomajos ka tas ir kakis maisa un nopirksu varbut ko lidzigu,...Nemu un iedevu lai salabo man.Uztaisijja kap.rem pa, ja nemaldos 30Ls. Un iet ka nu tik ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

Edža24

31 ziņas

PM

Help. Vakar panelī iedegās aķa simbols, izslēdzu, piestartēju no jauna pazuda. Šodien atkal tas pats tikai jau ar ilgāku čakaru. Iedodiet lūdzu koordinātes, kur Ogrē ( līdz Rīgai bail ka netikšu) rīt no rīta ģenģerim var oglītes nomainīt (cerams ka tur tā šaize) 8)

Atbildēt uz šo ziņu

DGC 2000 g. 3,3 b/g

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Elektrogļuks 3.3
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online