Degvielas paterins » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterins

Lapas: [1]
Degvielas paterins ( 2153 )
GASHA

165 ziņas

PM

Pielejot Pilnu baku kompis uzrada ka var nobraukt tikai 350 km un videjo peterinu rada 16 l uz 100 km
Pareikinot matematiski 75 l uz 350 km sanak 21 l uz 100 km pilseta
Vai nevaretu but problemas ar zondi???
Braucu protams ar gazi , bet dec janv baka izzuva pa 2 meneshiem
Ar gazi 52 l uz 250 km 20 l uz 100 km pilseta

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

kuklandex

286 ziņas

PM

n-tās reizes cilāta tēma. ziema,aukstums,ilgāka sildīšana,slidināšanās pa ceļiem un viss pārējais kas saistīts ar ziemas atnākšanu rada šo patēriņu, neķer kreņķi un nesteidzies meklēt problēmu tehnikā, tur viss kārtībā. atnāks pavasaris un būs normāls patēriņš . es ar 62 litrīgo balonu ziemā varu nobraukt ap 300 - 310km pa pilsētu, bet vasarā 340 km. vasarā benzīns pietiek ap 20 litriem mēnesī, bet tagad pa ziemu vismaz savi 30 litri aiziet, ja ne vairāk. mēnesī nobraukāju vidēji 1000-1200 km, tad ja ar ģimeni nebraucam kādā tālākā izbraucienā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

kuklandex: "
n-tās reizes cilāta tēma. ziema,aukstums,ilgāka sildīšana,slidināšanās pa ceļiem un viss pārējais kas saistīts ar ziemas atnākšanu rada šo patēriņu, neķer kreņķi un nesteidzies meklēt problēmu tehnikā, tur viss kārtībā. atnāks pavasaris un būs normāls patēriņš . es ar 62 litrīgo balonu ziemā varu nobraukt ap 300 - 310km pa pilsētu, bet vasarā 340 km. vasarā benzīns pietiek ap 20 litriem mēnesī, bet tagad pa ziemu vismaz savi 30 litri aiziet, ja ne vairāk. mēnesī nobraukāju vidēji 1000-1200 km, tad ja ar ģimeni nebraucam kādā tālākā izbraucienā.
"

piekrītu

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

GASHA

165 ziņas

PM

Gazes paterinsi ok
es jau vairak par bendzina paterinu satraucos. 21 l uz 100 km nauda tas sanak ap 20 Ls uz 100 km ????
Vasara braukajot pa soseju piepildot pilnu baku kompis radija maksimalo 500 km
Man bija T&C 1999 g 3,8 tas vismas uz sosejas uz pilnu baku radija 600 km
Tapec man tadas aizdomas par zondi

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Degvielas paterins
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online