|
borisss

181 ziņas
PM
|
2012-02-09 19:02:55
Nu jau nu jau... 2002 gada grands ar autonomku(kura aukstajā laika atteicās strādāt) , motora temperatūru arī -25 grādos varu dabūt pavisam drusku zem puses, salonā siltums ir , jānobrauc, nav pavisam daudz.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
LEDUSLAACIS

57 ziņas
PM
|
2012-02-10 09:02:48
Ticēšu kad redzēšu savām acīm
man nav GRANDS
Atbildēt uz šo ziņu
------------------------ 2.5CRD.2001g.->
|
|
peterisg3

18 ziņas
PM
|
2013-01-22 13:54:08
Mazliet paturpināšu.
Rudenī ieliku gāzes iekārtu, un nu sākoties kārtīgai ziemai nevar vairs normālu siltumu salonā dabūt. Iepriekšējās ziemās tādu problēmu nebija. Vai tas var būt, ka gāzes iekārtas ierīkošana ir ietekmējusi salona apsildi?
Piebildīšu, ka temperatūras rādītājs joprojām ir pa vidu, un nez vai radiators varētu būt ciet, jo reizē priekšējais un aizmugurējais nez vai varēja aizsērēt.
Būšu pateicīgs par padomiem. PS Grand Voyagers 97, 3,8
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
IlmarsG!!

1730 ziņas
PM
|
2013-01-22 14:40:51
Antifrīza līmenis pārbaudīts?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
PASSATizhi

2959 ziņas
PM
|
2013-01-22 15:26:37
peterisg3: "Mazliet paturpināšu.
Rudenī ieliku gāzes iekārtu, un nu sākoties kārtīgai ziemai nevar vairs normālu siltumu salonā dabūt. Iepriekšējās ziemās tādu problēmu nebija. Vai tas var būt, ka gāzes iekārtas ierīkošana ir ietekmējusi salona apsildi?
Piebildīšu, ka temperatūras rādītājs joprojām ir pa vidu, un nez vai radiators varētu būt ciet, jo reizē priekšējais un aizmugurējais nez vai varēja aizsērēt.
Būšu pateicīgs par padomiem.PS Grand Voyagers 97, 3,8 "
kurā vietā ierīkota apsilde reduktoram? parasti to liek uz mazās trubas pie termostata, un tas nekādu iespaidu uz salona apsildi neatstāi.
Atbildēt uz šo ziņu
GV 3.3 05'
w211 04'4m
A200tq
Honda cbf600sa
|
|
JurisB

179 ziņas
PM
|
2013-01-22 15:48:36
2004 2.5CRD Grands
Jau rudenī pamanīju, ka termostats kirdik - jau zem +10 slēdzās iekšā autonomka un motora temperatūra nepacēlās līdz pusei. Apstirinājās pataustot trubu uz radiatoru drīz pēc iedarbināšnas - silta - tātad termostats nenoslēdz lielo loku.
Pati autonomka nav kontrolējama - ieslēdzas pie noteiktas temperatūras, piesilda dzesēšanas šķidrumu un izslēdzas, kat sasniedz noteiktu temp. Itkā tai būtu jāielēdzas pie 8km/h sasniegšanas, bet mana palaižas uzreiz pēc iedarbināšanas.
Es teiktu - termostats!!!
Bet, cik saprotu, tas ir sālīts pasākums, lasīju te par visādiem Ņivas variantiem, bet tā arī neko neesmu darījis lietas labā. Labprāt dzirdētu kādu, kas to termostatu CRD ir mainījis.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
marsio

62 ziņas
PM
|
2013-01-22 19:09:37
LEDUSLAACIS: "DZEKINS
Par pečku ieslēgšanu un izslēgšanu te stāsta pareizi, bet par uzsilšanu, tev tomēr ir dīzelis. Dīzelis tā nesilst kā benzīnieks, ja nebūtu WEBASTO ziemā temperatūru vispār nedabūsi.
Man termostats strādā un radiators ir aizklāts, aukstajā laikā knapi pacēlās virs 1/4" man 2,5td vojitim neko neprasās bast radiatoram priekšā,uzsilst apm 10min stavot.braucot km 5 un ir jau normals taškents.dačiks rāda nedaudz vairāk par pusi. normāls dīzrelis usilst ātrak un bez problemām.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ibiodizels

695 ziņas
PM
|
2013-01-22 20:18:16
JurisB: "2004 2.5CRD Grands
Jau rudenī pamanīju, ka termostats kirdik - jau zem +10 slēdzās iekšā autonomka un motora temperatūra nepacēlās līdz pusei. Apstirinājās pataustot trubu uz radiatoru drīz pēc iedarbināšnas - silta - tātad termostats nenoslēdz lielo loku.
Pati autonomka nav kontrolējama - ieslēdzas pie noteiktas temperatūras, piesilda dzesēšanas šķidrumu un izslēdzas, kat sasniedz noteiktu temp. Itkā tai būtu jāielēdzas pie 8km/h sasniegšanas, bet mana palaižas uzreiz pēc iedarbināšanas.
Es teiktu - termostats!!!
Bet, cik saprotu, tas ir sālīts pasākums, lasīju te par visādiem Ņivas variantiem, bet tā arī neko neesmu darījis lietas labā. Labprāt dzirdētu kādu, kas to termostatu CRD ir mainījis."
Lauku variantā es noņemtu lielo trubu,piemeklētu tievāka diametra termostatu,ja vajadzētu apsmirģelētu,trubai no gala kādus 5cm uzliktu žņaugu nedaudz savilktu un iebāstu jauno term iekšā un trubu atpakaļ virsū...
Atbildēt uz šo ziņu
|