probleemas ar siltumu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » probleemas ar siltumu

Lapas: 1 2 [3]
probleemas ar siltumu ( 6138 )
JurisB

179 ziņas

PM

ibiodizels: "
Lauku variantā es noņemtu lielo trubu,piemeklētu tievāka diametra termostatu,ja vajadzētu apsmirģelētu,trubai no gala kādus 5cm uzliktu žņaugu nedaudz savilktu un iebāstu jauno term iekšā un trubu atpakaļ virsū...
"

Ar pirmo nepieleca, bet ar otro gan! Doma saprotama - būs jāpaskatās, ko varētu pielasīt.

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

jancuks

65 ziņas

PM

PASSATizhi: "
kurā vietā ierīkota apsilde reduktoram? parasti to liek uz mazās trubas pie termostata, un tas nekādu iespaidu uz salona apsildi neatstāi.
"

Sveiki! Arī man ir sajūta, ka pēc gāzes iekārtas uzstādīšanas siltums vairs nav tik intensīvs. Varbūt ir iespējams ielūrēt kādu bildi kā reduktora apsilde ir pieslēgta citām iekārtām. Man ir poļu Zenit.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

peterisg3

18 ziņas

PM

Līmenis dzesēšanas šķidrumam ir.
Kā pievienots reduktors man nav ne mazākās jausmas, jo no augšas praktiski nav redzams. Mēģinu ielikt bildi, lai var redzēt, kur šamējais atrodas.

http://foto2.inbox.lv/medians/23-01-2013/Fotoatt-ls0418.jpg

Nesanāca. Te ir links- Your text to link here...

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man nav skaidrs priekš kam reduktors bija jābāž tādā pakaļā... un tajā pusē mazais dzeses loks tiešām var gadīties tikai uz salonu, bet neesmu pavisam pārliecināts. man ir labajā pusē, viegli aizsniedzams un apkopjams. apsilde viņam ir no eļļas dzesētāja pieslēgta, un uz salona apsildi nekādu iespaidu neatstāj.

http://content27-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/chrysler/c8.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Man ir ka PASSATizhi un cik esu redzejis tad visiem taa ir ! nez kam tada pakala jaliek tas reduktors.... un jaa tiesu tur no motora nak ara truba kas iet uz salona pecku taka domaju ka tur ari ir ielikts pa vidu tas reduktors.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

peterisg3

18 ziņas

PM

Es jau ar skatijos, ka tur blakus ir apkures trubas, kuras aiziet uz salonu, tāpēc jau radās aizdoma, ka tas varētu būt saistīts.
Jāzvana laikam licējiem, varbūt var kaut ko vēl labot. Bet nu ieteica man viņus kā labus gāzes instelētājus.

Atbildēt uz šo ziņu
kasikss

61 ziņas

PM

Arī manam reduktora apsildei iegriezts troiņiks salona pečkas trubā-puse siltuma aiziet uz pečku,puse uz reduktoru.Tā kā reduktora trubas ir resnākas nekā pečkas radiatora pus aizaugušās peļupīz...ņas ,tāds remdens gaisiņš vien nāca.
Lielajos mīnusos Mazliet aizspiedu ciet reduktora trubu,lai tik daudz straumes neiet uz reduktoru,mazliet siltāks salonā palika,bet tas jau nav risinājums...
Varbūt saslēgt virknē-Vispirms karstais šķidrums iet uz pečku,tad uz reduktoru?
Vai gāzei pietiks ar remdenu apsildi???

Atbildēt uz šo ziņu

CV95 3.3 benz/gaz-iešpric.

migano

351 ziņas

PM

man reduktors labajā pusē (pie labās "glāzes"). Bet apsilde reduktoram no salona radiatora trubām, tur T sazarojums.
Ar siltumu salonā nav problēmas, bulciņas var uz paneļa uzsildīt

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » probleemas ar siltumu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online