probleemas ar siltumu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » probleemas ar siltumu

Lapas: [1] 2 3
probleemas ar siltumu ( 6139 )
chaliss

50 ziņas

PM

Vispirms sveiki visiem shajaa forumaa !
Lieta taada ka pirms nedeeljas iegaadaajos savu pirmo voyageru . 2002 gada 2.5 CRD . Pirmais jau ar ko netiku skaidriibaa bija PWR poga . Tad nu viens gudrais pateica ka taa esot poga ar ko iesleedz un izsleedz autonomo pecku. Tas viss buutu ljoti skaisti , bet ir viens bet ! Tikliidz es to PWR atsleedzu taa man pecka vairs nedarbojas nekaada , varu visu groziit un stumdiit , bet gaiss nenaak iekshaa nekaads , ne aukstais , ne karstais . Tad meeginaaju iesleegt kondikji , arii tas nestraadaa kamer neiesleedzu to PWR. Naakamais gudrais zinaaja teikt ka autonomkai ir pashai jaaatsleedzas kad motors ir uzsilis liidz zinaamai temperatuurai. Nu labi , skatiijos taalaak un blin , izskataas ka termostats ir pakaljaa , jo temperatuura lai kaa arii brauktu neuzkaapj augstaak par 1/4 . Tad nu saaku domaat ka varbuut tur arii ir taa vaina ? Vakar uzradaas veel divi "specuki" . Viens teica ka rezistoram kirdikt , par ko es stipri shaubos jo peckas ventilaators straadaa gan uz lieliem gan maziem apgriezieniem , protams pie iesleegtas PWR pogas. Peedeejais "meistars" vispaar pateica ka bija jaanaak liidzi pultij :o ar ko to autonomku programeet un darbinaat .
Tad nu man ar tiem "meistariem " pietiek !
Varbuut sheit man kaads varees normaali izstaastiit par to sisteemu un kas tur vareetu buut par piiraagiem . ;)

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

janni

716 ziņas

PM

Ot tev speciālisti atradušies..
Sāksim ar to ka tā PWR poga ir salona pečkas ieslēgšanai/izslēgšana.
Par temperatūras dačiku var diskutēt, bet vai autiņš uzsilst normāli un pietiekami ātri?!
Par autonomku tā forumā nepateiksi, sistēmas mēdz būt dažādas, sildīšana ar pulti / ar taimeri. Parasti chrysleriem mēdz būt autonomkas, kas ir paredzētas lai motors ātrāk uzsiltu pie darbojoša motora, bez iespējām to pečku vadīt/regulēt..
Palabojiet mani kāds ja kļūdos..

Atbildēt uz šo ziņu

---

chaliss

50 ziņas

PM

Nu vismaz saak rasties skaidriiba . Par to uzsilshanu nu ir taa kaa ir . Ja skataas uz taa , ka , tur kur es tagad atrodos laukaa miinusu nav , bet ir +4 , +7 tad es neteiktu ka uzsilst ljoti aatri . Kad jau labo laiku ir pabraukts , tad jau siltums ir , bet ne paaraakais karstums. Un kaa jau rakstiiju tad daciks nekad nepaceljas aukstaak par 1/4 .

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

ritvars88

67 ziņas

PM

man ir 01 gada dzeris un ta arī ir ka tā PWR poga ieslēdz pečku, ja viņa ir izslēgta tad pečka nestrādās, un autonomkai nau nekadas regulešanas manam dzerim

Atbildēt uz šo ziņu
DZEKINS

113 ziņas

PM

Hmm,nu domaju ka dacikam ir jabut stipri vairak neka 1/4...vairak par pusi mazliet,nu ta ir vismaz manam dzerim.

Ka tik termostats nav nosprudis,stav vala!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

ritvars88

67 ziņas

PM

man iet gandrīz līdz pusei

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

manam ar akurat pavidu rada, siltums nak, vareja buut karstaks.. piem kautvai tik karsts kad uzmin kadus 2tk apgrizenus (bus labs vasarigaks laiks-noteikti paveikshu tirishanas darbus)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

DZEKINS

Par pečku ieslēgšanu un izslēgšanu te stāsta pareizi,
bet
par uzsilšanu, tev tomēr ir dīzelis. Dīzelis tā nesilst kā benzīnieks, ja nebūtu WEBASTO ziemā temperatūru vispār nedabūsi.

Man termostats strādā un radiators ir aizklāts, aukstajā laikā knapi pacēlās virs 1/4

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » probleemas ar siltumu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online