lukoil gāze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » lukoil gāze

Lapas: [1] 2
lukoil gāze ( 4622 )
vilnius

8 ziņas

PM

Varētu padalīties kāds pieredzē,īsāk sakot manai mazulītei īsti pie sirds neiet lukoil gāze,kā uzpilda tā autiņš raustās gan braucot,gan uz vietas stāvot.Problēma pazūd pēc uzpildes LPG.Biju piebraucis pie gāzinieka,pārbaudīja, viss it kā kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2.4 1998 benzīns-gāze

Ezis2

1676 ziņas

PM

Tak meeesls peedejais ! paaris reizes esmu uzpildijis un vienmer nobraucu krietni mazak neka ar citam gazem un cena vinai ari nav ne tuvu taa saldakaa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

ID

847 ziņas

PM

Parasti Rīgā un Valmierā sanāk uzpildīties LPG, Jēkabpilī pildos tur netālu no Statoil ir gāzes kantoris par labu cenu. Visur citur kur esu pildijies nekādas manāmas starpības neesu jutis. Lukoilā pēdējā laikā ir sanācis tikai Igaunijā laikam pildīties, viss kā parasti, nekādu pārsteigumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Locis

556 ziņas

PM

Nu jūs pilnīgas muļķibas lejat
Lukoil un LPG ir viens piegādātājs! (pajautā uzpildes stacijā, kurš piegādā? un salīdzini.)
Staķikam cits!

Pac jau gadus 10 braucu ar visādām gāz-mašīnām, un LPG/Lukoil gāze man iziet mazāk, kā piemēram Staķika.
Bet pārsvarā pildos "provincē" Valmierā vai Cēsīs....

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

DZEKINS

113 ziņas

PM

Nu man jau ari liekas ka runa mulkibas,Lukoilam un Lpg ar gazes kvalitati ir ok.Pildos Es Ventspils Lukoilos,...viss Čikenieka,iet ka sitas ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

andreits

102 ziņas

PM

es arī pildos tikai lukoil, viss ciki briki

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

janni

716 ziņas

PM

Pildos visur kur sanāk. Īpaši nešķiroju. Līdz gadskārtējais apkopei neizvilku, jo pielika visus filtrus pilnus ar "piedevām" tā, ka gāze līdz reduktoram vairs netika.
Īpaši acīs (ausīs) krīt Lukoil gāzes uzpldes staciju sūkņi, kas atrodas ārpus Rīgas. Skaņa tiem ir vienkārši atbaidoša (vistraģiskākais liekas ka bija Viļānos). Un domāju ka arī tas dod gāzes papildus "piedevas".

Atbildēt uz šo ziņu

---

kkupse

36 ziņas

PM

Bez atšķirības,leju Lokoil,Statoil,LPG un vēl kur tik vien sanāk un mīnus ir tikai tajā,ka Lukoilā šitājā salā pašam jāpilda. Nu protams virs -20 grādu temperatūras laikam nepilda nekur

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3/2001 Benzīns/Gāze

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » lukoil gāze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online