Autonomā apsilde » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Autonomā apsilde

Lapas: [1] 2 3
Autonomā apsilde ( 12395 )
ID

847 ziņas

PM

Sākoties aukstajam laikam sāk kļūt aktuāls jautājums par siltumu mašīnā. Cik noprotu, tad 96 - 2000 gada modelim oriģināli autonomka nenāca un pēc 2000 laikam nāca tikai tāda kas silda tikai pie iedarbinātas mašīnas, tātad sanāk tāda kā papildus apsilde vienkārši. Man vairāk interesē variants ar sildīšanos pie izslēgta dzinēja ar taimeri, uzlieku ka man vajag no 6.00 līdz 6.30 sildīt kamēr dzeru kafiju un pēc tam laimīgs iekāpju siltā mašīnā
Varbūt kādam ir pieredze šādas iekārtas uzstādīšanā un var apstāstīt kas vajadzīgs, kas būs jāpārtaisa mašīnai, kur viņu uzstāda uz mašīnas, cik vispār tas verķis vietas aizņem, kurā vietā jāvieno tosola trubas un kā aptuveni tas shematiski tur viss izskatās. Gan jau ka tur ir pietiekoši daudz visādas nianses. Jauna iekārta ar visu uzstādīšanu maksā apmēram tikpat cik man mašīna, tādēļ meklēšu lietotu, bet dabūt lietotu tieši no Voyager lai būtu "plug and play" laikam būs maza iespēja, tādēļ arī interesē šie jautājumi.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

janni

716 ziņas

PM

Vairāki kantori piedāvā ko tādu. Atškiras veids, kas rada siltumu (elektrība/dīzelis).
Viens variants -> Geste

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

sev uzliku ar 220v barošanu. ļoti labi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir izjaukta benzīna webasta. stavoklis nezinams. it ka pilns komplekts. tik smadzenes vajag jaunas. atdosu par 30

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Geste zinu, cenas arī Kā jau teicu, jauna Webasto cena ar uzstādīšanu līdzinās mana auto cenai Runā ka nākamgad kaut kas mainīšoties Webasto cenu politikā, tā vismaz izplatītājs saka.
220V silīšana ir laba lieta ja dzīvo privātmājā, bet man te vietējie urlapāni pagarinātāju nospers jau pēc 5 min. Kaut ko lasiju ka Voyageriem jau no rūpnīcas mēdz būt elektriskais sildītājs, tik uz 110V.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Danger

149 ziņas

PM

220 v protams labi pie majas un kad esi visu dienu darba,kur tad.Drosi vien ka to taimeri var pieslegt jau pie esosas.Manam stav webasto taimeris ar trim modinataiem,pec ieslegsanas sildis 1 stundu.Var ieslegt un izslegt manuali kad gribas.Pie iedarbinata dzineja ari strada.Pakonsulteijes pie GESTE,par to maksat nevajag.Tris gadus atpakal paprasiju iestradat man tadu opciju ka dzineja apsildes atslegsanu manuali(tapec ka ta strada lidz pat + 10 gradiem).Iestradajusi atseviscu tumbleri pa pusotra stundu un maksaja vai 17,vai18 lati precizi neatceros.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Es arī savam autiņam pirms šī lielā sala paspēju uzlikt sildītāju uz 220 V.
Esmu starā

Tagad es saprotu kapēc Somiem pie privātmājām nav garāžu, tikai vaļējs šķūnelis !

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

zanismore

41 ziņas

PM

LEDUSLAACIS: " Es arī savam autiņam pirms šī lielā sala paspēju uzlikt sildītāju uz 220 V.
Esmu starā

Tagad es saprotu kapēc Somiem pie privātmājām nav garāžu, tikai vaļējs šķūnelis !
"

Sveiki!

Kas tā ir par apsildi uz 220v???Viņa silda dzinēju un kārbu kā arī salonu???Kur tādu uzstāda un cik izmaksā???Kādi ir plusi un mīnusi???Ja ziemā ir -20C , cik ilgi ir jāsilda???Paldies!!!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Autonomā apsilde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online