Forums » Tehniski jautājumi » Help!
| Help! ( 2207 ) | |
|
VOG
|
2012-01-28 19:01:19 Lieta sekojosa-sodien pec darba piedarbinot auto(nostaveja tikai 6h) man jau nepatika ka tas negribot pielaidas tad nepatikami-nelidzeni ta pastradaja kadas 10 sekundes,tad itka aizgaja normali vis-saku braukt....nobraucu kadus metrus dazus,tad saku paatrinaties-dzineis noslapa :roll: ,piedarbinaju,braucu talak un sakas sudi-1 atrums itka ok,parsledzos uz otru tad paceloties apgriezieniem lidz aptuveni 1.8t.apgr.(kad iesledzas turbina)un kad pec butibas jaliek tresaja robaa-auto saka kratities un noslapa,pielaist no jauna katru reizi bij diezgan gruti-negribeja lekt,tas pats bij ari tresaja(kad izdevas parslegties uz to)kad atkal sasniedz aptuveni 1.8t.apgr. atkal sak kratities un slapa nost-lidz ceturtam atrumam nobraucot visu Rigu ta ari neizdevas tikt-mocijos visu celju-tiklidz vajadzeja sasniegt vajadzigus apgriezienus parslegsanai-slapa nost dzineis(nobraukts ap 20km),piebraukts pie veikala pa celjam,sapirkts vis vajadzigs-un brinums :shock: aizgaja taka vajag-nekadu problemu-nobraucu ap 30km-itka vis ok :roll:minu gridaa-lai izdirst visu ko var :shura: .................kas varetu but pa sudiem?nekad man ta nav bijis-tiesa gan pirmais dizelis......auto ar 2.5crd(chrysler)un kas varetu notikt nav ne jausmas.... Chrysler Voyager 2.5 CRD03 |
|
ibiodizels
|
2012-01-28 21:01:00 Vai tik filtrs nav aizsalis!Kantainais reiz līdzīgi aizsala-atvienoja trubiņas un salika pa tiešo,lai līdz mājai tiek. |
|
uldii12345
|
2012-01-28 21:01:07 Man tā bija ar volvo v 70 dīzeli, aizgāja ziemā filtrs ciet, vairāk par 1200 apgriezieniem neuzņēma, ar 5 ātrumu uz 40km/ h no ķeguma braucu uz Rīgu, tad atnāca vaļā, bet tāpat pēc kādam 2 nedēļām, kad pat nebija vairs liels sals atkal aizgāja ciet, nomainīju filtru un viss ok. TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
IlmarsG
|
2012-01-29 00:01:05 Dīzeļvoyageriem jau filtram elektriskā apsilde (laba lieta), ciet nevajadzētu iet. Tik no iepriekšējām tēmām saprotu, ka ne visiem tā strādā. |
|
uldii12345
|
2012-01-29 11:01:57 Pa nakti vai dienu kamēr motors nedarbojas arī tā apsilde strādā, jo aizsalst jau kamēr motors neiet, man tā bija, jo ielēju sūdīgu degvielu, lai palaistu mašīnu dabūju iedzīt siltā telpā TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
IlmarsG
|
2012-01-29 12:01:51 Pie izslēgta dzinēja filtrs netiek apsildīts, taču kādam brīdim pietiek degvielas, kas atrodas starp filtru un sprauslām. Pa to laiku filtrs jau uzsilis. |
|
munds
|
2012-01-29 13:01:43 Ja bākā ir sastingusi vasaras degviela, un vēl kāds ūdens-kondensāts uzkrājies, tad sildi filtru, cik gribi, neies tāpat.Jebkurā gadījumā filtru jānomaina, ja vasaras degviela, tad mašīna jādabū siltumā, un kad tā degviela ir atsilusi atkal šķidra, var pieliet piedevu, lai pēc tam atkal nesastingst. Sasalušai degvielai piedevu klāt liet nav jēgas. CV95-2,5td |
|
VOG
|
2012-01-30 20:01:15 filtrs nomainits,pagaidam nekas tads nebij atkartojies-cerams ka ari nebus. Chrysler Voyager 2.5 CRD03 |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Help!