Chrysler Grand Vojager 2003. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Chrysler Grand Vojager 2003. ( 13529 )
amons

20 ziņas

PM

Es te mazliet par to sveču maiņu!!
Nu nav jālauž roka divās vietās un nav arī izpūtējs jāaiztiek!!!!Vienkārši jānoņem logutīrītāji un visa tā uzparikte kur iekšā logutīrītāju motors!Pie reizes tur arī var visu iekšā saeļot!Personīgi man sanākt to visu izdarīt 5 min.Kad jaucu pirmo reizi nu apmēram 20 min.Kad viss noņemts tad no aukšas svecēm tikt klāt viegli

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2004 Limited.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

amons: "
Es te mazliet par to sveču maiņu!!
Nu nav jālauž roka divās vietās un nav arī izpūtējs jāaiztiek!!!!Vienkārši jānoņem logutīrītāji un visa tā uzparikte kur iekšā logutīrītāju motors!Pie reizes tur arī var visu iekšā saeļot!Personīgi man sanākt to visu izdarīt 5 min.Kad jaucu pirmo reizi nu apmēram 20 min.Kad viss noņemts tad no aukšas svecēm tikt klāt viegli
"

no augšas ta pat ļoti maza škirba paveras. un sanāk strādāt neredzot. man nepatīk. to sveci kas aiz generātora no augšas skrūvēju. pārējām divām labāk ir nonjemt ispūtējam biksi. plus pirms sveces izņemšanas izpūst ar kompressoru visu drazu no vītnes, lai neiekrīt cilindrā. parasti tur savācas diezgan.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Jurčiks

445 ziņas

PM

Šķiet runājat pa dažādām mašīnām - līdz 2000 gadam tā lieta ir sarežģītāka, no 2000 gada var tikt klāt no augšas, vairāk gan uz tausti, nu ja noņem logu tīrītāju kasti tad vispār nekādu problēmu .

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

Jurčiks: "
Šķiet runājat pa dažādām mašīnām - līdz 2000 gadam tā lieta ir sarežģītāka, no 2000 gada var tikt klāt no augšas, vairāk gan uz tausti, nu ja noņem logu tīrītāju kasti tad vispār nekādu problēmu .
"
01 gadam un jaunākiem esmu to darījis uz tausti,neko lieku neskrūvējot nost,vajag tik siltu garažu,T-kreklu,lai rokas nesprūst,normālus instrumentus un iedvesmu darbam...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

CGV2003

67 ziņas

PM

Vai kāds var pateikt cik svarīgi ir nomainīt to siksnu kas piedzen ģeneratoru utt. Jo cik nu šajā aukstumā bija iespējas un vēlēšanās to apskatīt tad siksna likās samērā normālā stāvoklī. Kā te citur palasījos ka viņas ar padilušām malām utt. nekas tāds netika novērots. Pēc skata tiešām siksna normāla. Bet kā tur ar tiem ruļļiem un pārējām lietām. Jo reāli cik noprotu tad šai siksnai arī sliktākajā gadījumā satrūkstot nekas baigi traks nevarētu notikt. Jeb es tomēr maldos. Būšu pateicīgs par info šajā sakarā.
Kā arī varbūt kāds var pateikt konkrētu marku svecēm kādas vajadzētu likt ja tūlīt tiks likta gāzes iekārta. Šeit jau tika rakstīts par oriģinālajām utt bet es esmu Jelgavā un negribās braukt speciāli uz Rīgu pēc svecēm. Autoveikali jau ir un nopirktu tepat ja zinātu precīzi uz ko lai skatās.
Vēl jautājums par viduskonsoles vadības pogu izgaismojumu. Man tur tā kā liekas ka nedeg pogu apgaismojums. Kaut kas deg bet kaut kas nedeg. Bet skatoties vizuāli nevar saprast kā tur ir. Vai tur izdegušas spuldzītes vai arī tam tā ir jābūt. Varbūt kāds var ielikt kādu bildi kā normāli būtu jāizskatās. Jo ja radio vadībai visas pogas ir skaisti izgaismotas un redzamas tad klimatam izgaismoti ir tikai oranžie punktiņi pie grozāmajām pogām. Pārējie ir bez izgaismojuma un tumsā neredz pogas.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

siksna piedzen ūdens sūkni. bez tā motors uzvārās 2 minūtēs. lieki biebilst ka siksnai un tās ruļļiem ir jabūt laba kartībā. sveces vislabakās un reizē arī nav tās dārgās ir originalās champion platīna.

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "
siksna piedzen ūdens sūkni. bez tā motors uzvārās 2 minūtēs. lieki biebilst ka siksnai un tās ruļļiem ir jabūt laba kartībā. sveces vislabakās un reizē arī nav tās dārgās ir originalās champion platīna.
"

+ veel trukstot siksnai taa aatrak braucot vai kada asakaa liikumaa var gadities iestuureet kadaa kokaa vai veikala skatlogaa jo stuure paliek loti cieta.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online