Chrysler Grand Vojager 2003. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7
Chrysler Grand Vojager 2003. ( 13523 )
ID

847 ziņas

PM

Valeo ir daudzu oriģinālo rezerves daļu piegādātājs, vismaz MB kraviniekiem un autobusiem, tas vieš cerību ka tur nebūs gluži pats lētākais variants iepakots.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tādas kas ir atzītas no lietotajiem, gadiem ejot. nav jau jāpārmaksā 5 reiz. normālas preces var dabūt par pieņemamu cenu. tas pats mans čoms pats ieved visas savas preces, piegēdā pat uz kemi. Beru svečvadi man nostājās uz 40ls, uzliku un aizmirsu. ceru ka nav jāskaidro kas ir beru un kas ir nezināmas izcelsmes blue print :o. filtri tikai mann vai mahle, to papīra laukumi un attīrīšanas spējas ir galvas tiesu parākas par lētajiem. tikai dārgas eļļas, kas atšķiras no lētajām tik par 10-15ls uz 10-15 tūkstošiem tā starpība nav nekas. man pazīstams čoms, ritīgs kapeikmīlis, savam opelim maina eļļū tik pēc letās cenas principa, protams ka jau kapeikmīlis lei letāko pussintētiku, servī pieskūvē kkādu lēto filtru, nesen kad bija -24 viņam pie iedarbinašanas tas fitrs atverās pa valcejuma vienu jo nespēja caur sevi izspiest to eļļu, visa eļļa zemē tajos mīnusos bija kaudze tādiem gadijumiem kad masveidā sāka visiem tecēt eļļas dzesetāji pie filtra.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG

198 ziņas

PM

Pie zemām temperatūrām pārspiediena vārstam bija jāaiztaisa eļļas filtrs ciet un jālaiž tam apkārt.

Atbildēt uz šo ziņu
zemAUTO

17 ziņas

PM

CGV2003: "
Sveiciens visiem Chrysler lietotājiem.
Esmu iegādājies Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 AWD.
Pagaidām automobilis pārvietojas tikai ar benzīnu bet esmu jau pieteicis pie Heinriha uz gāzes ielikšanu.
Automašīna iegādāta nupat un vēl nekas nav darīts. Tātad varbūt var kāds ieteikt ko vajadzētu izdarīt. Siksnas šim motoram nav tādēļ tā nav jāmaina. Par pārējām apkopēm varat izteikt savas domas. Man ir doma uzlikt gāzes iekārtu un tad uztaisīt apkopi. Nomainīt eļļas, filtrus utt. Tā teikt lai viss kopā ir praktiski jauns.
Tātad jautājumi par eļļas maiņām un vēl nepieciešamajām lietām. Kā ir vai braucot uz gāzi tur nevajag kaut ko specifiskāku. Varbūt jālej speciālas eļļas utt. Un kas vēl būtu jāizdara pie pirmās nopietnās apkopes.
Pirmo reizi man ir CV un arī auto kurš tiks aprīkots ar gāzi ir pirmo reizi. Tāpēc priecāšos par jebkādiem ieteikumiem.
"

Iesaku piezvanīt 22119963, pajautāt Marekam, viņš varētu arī piedāvās, kas ir uz vietas.

Atbildēt uz šo ziņu

Kvalitatīvas rezerves daļas no ASV
zemauto.lv

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG: "
Pie zemām temperatūrām pārspiediena vārstam bija jāaiztaisa eļļas filtrs ciet un jālaiž tam apkārt.
"

ne vienmer viss notiek pēc plāna :o

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

PASSATizhi: "
filtri tikai mann vai mahle
"

Tātad tika iepirktas manis pieminētās lietas.
Un eļļas filtrs kurš maksāja 5,5 Ls ir MAHLE ražojums.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

CGV2003

67 ziņas

PM

Iepriekš jau jautāju par problēmu ar klimatkontroles vadības pogu apgaismojumu.
Brīvdienās tika izjaukts panelis un atklāts problēmas iemesls. Protams ka visam ir jābūt izgaismotam un kā problēmas iemesls tika konstatēts ka visas spuldzītes izdegušas un piedevām viena vēl trūka labajā augšējā stūrī.
Tātad vai kāds var pastāstīt kāds tam varētu būt iemesls. Jo kaut kā īsti neticās ka bez redzama iemesla visas spuldzītes varētu izdegt. Kā arī displejam kreisajā augšējā stūrī apdeguma pleķis. It kā kaut kas uz īso sagājis. Bet displejam nav nekādas vainas jo viss kas uz displeja redzams funkcionē un deg ja ieslēdz.
Un varbūt kāds var pastāstīt kur tādas spuldzītes lai nopērk. Vienu it kā noņēmu bet tādas īstas pārliecības ka katrā autoveikalā tādas var nopirkt man nav jo viņas ir ielodētas nevis iespraužamas. Un arī nav virsū spuldzītei nekādas informācijas cik W utt.
Neizdodas ielikt foto. Pamēģināšu tukšā postā.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

Ottttto

132 ziņas

PM

Spuldzītes droši atradīsi kādā radioelektropreču veikalā piemēram www.argus.lv par kapeikām vai kādā nomaļā rezerves daļu veicī.

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

Lapas: 1 2 3 4 5 [6] 7

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online