Chrysler Grand Vojager 2003. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Chrysler Grand Vojager 2003. ( 13521 )
bobiks

23 ziņas

PM

Nu kādas problēmas! Ja gribi braukāt pa Jelgavu,ieliec bagažniekā šņori,uzlādē mobilo un rullē neko nemainijis,bet ja doma braukt kaut kur tālāk,tomēr vajadzētu nomainīt to siksnu un ruļļus,bet veco siksnu var iemest begažniekā.Vismaz vecajiem Džeriem nao kaut kas līdz galam ar tiem ruļļiem izdomāts.Man ir bijušas vismaz desmit dažādu marku auto,bet ar tiem ruļļiem problēmas ir bijušas tikkai Džerim.
2000 2.5D

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

kuklandex: "

tā nav STANDARTA vaina, tā ir STANDARTA procedūra, ko parasti izdara nopērkot jaunu autiņu. siksnas,eļļas un filtrus nomaina pašus pirmos un uzreiz bez liekām diskusijām vai vajag vai tā ir kāda problēma ... bla bla bla.... u.t.t... par cenām nemācēšu teikt, jo man ir vecāks džeris, bet šādām lietām ļoti elementāri cenas var noskaidrot kaut vai apzvanot autoveikalus ( kā es to daru ), vai arī daudzās un visdažādākajās auto rezerves daļu tirdzniecības mājas lapās internetā. visu apkopojot sanāks tev aptuvenās izmaksas, un tās ir stipri atšķirīgas atkarībā kādus brendus gribi, vai lētos Ķīnas pakaļdarinājumus vai nedaudz dārgākas, bet toties kvalitatīvas mantas.
"
Piekrītu, un nesaprotu, kāpēc te bija jāsaraksta divas lapas, ja viss jau tika pateikts pirmajos divos komentāros? Pats pašā sākumā raksti, ka gribi, lai viss tur ir kā jauns, tad ko vēl jautā, mainīt siksnu, vai nē? Ja gribi būt drošs, ka tā kādu laku ies, jāmaina obligāti, kaut iepriekšējais īpašnieks to varbūt ir pirms nedēļas mainījis, bet Tu taču to nezini, tāpēc īsti drošs nevari būt! Un, ja Tavam kaimiņam ir paveicies, un A4 iet tik ilgi bez siksnas maiņas, tad tas izklausās pat vairāk, kā vieglprātīgi, lai neteiktu skarbāk.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

CGV2003

67 ziņas

PM

Jautājums par eļļām.
Vai kāds var pateikt kādas eļļas jālej šim auto. Varbūt ir kādas konkrētas markas kuras lietojat.
Interese par motora, reduktora un kārbas eļļu. Un vēl būtu labi ja kāds varētu pateikt tilpumus. Jo grāmata man nav un nezinu kāds tilpums kurā vietā nepieciešams.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

ID

847 ziņas

PM

Par eļļu pameklē tepat forumā, tēma ir cilāta daudzas reizes.
Par siksnu - gribi maini, negribi - nemaini, es nemainītu kamēr viņa nesāk izrādīt kaut kādas izbeigšanās pazīmes. Par ruļļiem tas pats, kamēr tur nekas nečīkst, negaudo, neļurkājas un siksnu nost nemet, tikmēr nav ko satraukties. Ja gribi mainīt mainīšanas pēc - tad jau pats pareizi pateici - maini mašīnu pret jaunu uzreiz, tā būs vienkāršāk
Un par to kaimiņu ar Audi - nez viņš ir informēts par to kas notiek ar motoru ja plīst zobsiksna?
Piebildīšu vēl par forumu - dažreiz jaunie lietotāji uzcep topiku par savu problēmu un, nesaņēmuši atbildi pāris stundu laikā, mēdz iekomentēt kaut ko apmēram šādu: ta nu gan baigie vojadžer fani, neviens neko nevar pateikt (pavisam nesen bija tāds teksts), vai arī: Šeit visi tikai zin tukšus salmus kult (dažus postus atpakaļ). Padomā tak ar galvu, tu, es un vēl daudzi tieši tādi paši cilvēki jau arī veido forumu un pirms apgalvot ka "Šeit visi tikai zin tukšus salmus kult" labāk padomā vai pats esi spējīgs kaut ko kādam palīdzēt. Un te nav servisa speciālistu forums, bet Voyager lietotāju forums, te pārsvarā cilvēki var pastāstit savu pieredzi ar problēmām ar kurām paši ir saskārušies. Protams ir arī cilvēki kuriem darbs ir saistīts ar auto remontiem, tas protams nāk par labu forumam, bet nevajag domāt ka te regulāri kāds no viņiem dežūrē lai varētu atbildēt uz visiem jautājumiem. Gribi pareizo atbildi - novelc servisa manuāli, tur ir padomi kā noteikt nodilumu siksnām un kāda eļļa kur ir jālej.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

CGV2003

67 ziņas

PM

Vai kāds var pateikt kas par problēmu.
Nu var jau būt ka tā nav nekāda problēma bet nu tomēr.
Lieta sekojoša. Tagad kad no rītiem paliels aukstums tad piedarbinot auto tiek pasildīts kādu brīdi. Auto tiek pasildīts 5-6 min lai gluži nebūtu pilnīgi auksts motors. Kā kuro reizi. Citreiz klimats jau sāk pūst siltu citreiz vēl kādu minūti jāgaida kad izdziest Delay. Un tad braucot ir jūtama tāda vibrācija. Īstenībā jo bija no rītiem aukstāks jo tā vibrācija likās lielāka. Tagad kad vairs nav tik auksts vibrācija vairs praktiski nav. Tas nekādi nav saistīts ar piesalušu ledu pie riepām. Bet toč liekas ka saistīts ar ritošo daļu vai ātrumkārbu. Sajūta ka vibrācija nāk no aizmugures. Un tā vibrācija pazūd tad kad auto ir iesilis. Tā teikt pēc vairākām minūtēm kad tiek braukts tā vibrācija samazinās un pazūd pavisam. Vibrācija vienu rītu bija diezgan paliela. Tāda sajūta ka viens ritenis ir bijis pa mīkstu un stāvot tā kā parasti iespiežas riepa un tā riepa tā sasalusi. Respektīvi vibrācijas sajūta uz vienu riteņa apgriezienu vienu reizi. Bet protams riepām tur nav nekāda sakara jo riepas jaunas un labas. Kā arī tīras bez ledus piesalumiem.
Ko varat pateikt šajā sakarā?

Atbildēt uz šo ziņu

truberts

21 ziņas

PM

Pēc pieredzes - siksnu labāk ir nomainīt Man arī tā izskatījās tīri ok, bet kādu mēnesi pēc auto iegādies, braucot pa Jelgavu, pēkšņi sāka priekšā viss kūpēt. Apstājos un, jā, siksna bija pušu, viens rullītis sakusis. Šķiet, ka tikai tajā braucienā arī sāku dzirdēt kaut kādu dīvainu skaņu, bet tā arī netiku līdz galamērķim. Diena bija veiksmīga - telefons arī bija izlādējies Sazinoties ar evakuatoriem, vairums tanī dienā nebija pieejami, pagāja vairākas stundas, kamēr kāds atbrauca pakaļ un aizveda līdz servisam (5min pirms darba dienas beigām:D).

Cenas no galvas tagad nepateikšu - nebija baisi dārgi. Rullīšus uzliku neorģinālos, metāla.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country 3.8 AWD '03

CGV2003

67 ziņas

PM

Biju veikalā uzzināju cenas sekojošām lietām.
Sveces - CHAMPION RE14PLP5 = 4Ls gab.
Svečvadi - BLUE PRINT ADA101604 = 16 Ls komplekts
Gaisa filtrs - BLUE PRINT ADA102204 = 5 Ls
Salona filtrs = 9 Ls
Eļļas filtrs = 5.50 Ls
Eļļa Comma 5W30 5l = 18 Ls

Vai cenas ir normālas un atbilstošas.

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Var jau būt, ka es neesu kursā par jaunākajām cenām, bet 16 ls par svečvadu komplektu liekas kaut kā aizdomīgi lēti.. Es divus gadus atpakaļ savējam pirku par kaut kādiem 40 ls laikam, pārējais apmēram tā pat, sveces NGK bija par 5 Ls, eļļas filtru ņēmu MANN, bija drusku dārgāk, runā ka esot labāks, gaisa filtrs Mahle bija drusku zem 10 Ls, salona filtra manējam nav, eļļu pēdējo reizi ņēmu Shell, bija nejēgā dārga, drusku nošokējos kad iedeva rēķinu, pirms tam biju pircis stipri lētāk, bet ciparus precīzi neatceros.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online