Chrysler Grand Vojager 2003. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
Chrysler Grand Vojager 2003. ( 13519 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

iauto apnika?

ja par auto neko nezin un grib pa smuko, tad ir jāsamaina agregātu celiņsiksna, ar spriegotāju, un parazīt rulli. jaunas sveces un svečvadi obligāti pirms gāzes likšanas. eļļa dzinejā(obligāti sintētiku) un karbā. bremžu sķidrums. paskatīties ūdens sūkņa gūltņu stāvokli pie siksnas maiņas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

CGV2003

67 ziņas

PM

Tur jau tagad vairs nav ko prasīt.
Par cik šeit ir vieta kur kaut ko vairāk zin par konkrētiem auto tad to arī jāizmanto.
Tagad kad auto iegādāts un visiem iekš i-auto zināms rezultāts tad jau vairs ar padomiem nedalās. Šeit visticamāk lielākā daļa kas apgrozās braukā ar šāda ražojuma auto tādēļ arī zināšanas un pieredze krietni lielāka.
Bet jebkurā gadījumā paldies par ieteikumu. To jau šķiet biji uzrakstījis tajā forumā.
Vienkārši moš vēl kādam ir ko teikt.
Kas tur ir ar tām svecēm un svečvadiem? Kaut kas specifisks vai kā ja jau obligāti jānomaina.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 B/G AWD

CGV2003

67 ziņas

PM

Sveiciens visiem Chrysler lietotājiem.
Esmu iegādājies Chrysler Grand Voyager 2003.g. 3,3 AWD.
Pagaidām automobilis pārvietojas tikai ar benzīnu bet esmu jau pieteicis pie Heinriha uz gāzes ielikšanu.
Automašīna iegādāta nupat un vēl nekas nav darīts. Tātad varbūt var kāds ieteikt ko vajadzētu izdarīt. Siksnas šim motoram nav tādēļ tā nav jāmaina. Par pārējām apkopēm varat izteikt savas domas. Man ir doma uzlikt gāzes iekārtu un tad uztaisīt apkopi. Nomainīt eļļas, filtrus utt. Tā teikt lai viss kopā ir praktiski jauns.
Tātad jautājumi par eļļas maiņām un vēl nepieciešamajām lietām. Kā ir vai braucot uz gāzi tur nevajag kaut ko specifiskāku. Varbūt jālej speciālas eļļas utt. Un kas vēl būtu jāizdara pie pirmās nopietnās apkopes.
Pirmo reizi man ir CV un arī auto kurš tiks aprīkots ar gāzi ir pirmo reizi. Tāpēc priecāšos par jebkādiem ieteikumiem.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV2003

67 ziņas

PM

Nu OK.
Tātad jādomā par sveču un vadu maiņu.
Kur kaut ko tādu vislabāk iepirkt? Saki ka oriģinālās sveces. Takš ne jau uz TC motoru jābrauc.
Un vispār orientējoši varbūt var kāds pateikt cik tas varētu izmaksāt. Svece, vadi, siksna un tie ruļļi kas tur uz jautājuma (nu varbūt jāmaina varbūt nē). Vienkārši ja meklēju lai neuzraujos. Lai esmu apmēram lietas kursā cik kaut kam tādam vajadzētu maksāt.
Citādi iepriekš ir bijusi pieredze ka vienā vietā detaļa maksā 245 Ls un citā tieši tāda pati 34 Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

iauto tev arī bija normali padomi jo ar voyageri brauc trešā daļa LV

svečvadi ir obligāti, jo viņi 99% nav mainīti no dzimšanas. sveces tikai originalās platīna. letās parastās neliec. pirmkārt originālās iet ap 70000,parastās pat pusi no tā nejiet. uzliec un ilgu laiku aizmirsti, otrkārt talākai galvai viņas ir grūti mainīt. jaskrūvē izpūtējs nost un jasalauž roka divās vietās lai ieskrūvētu. priekš gāzes sveces un vadi ir ļoti svarīgi.

slinkais

Atbildēt uz šo ziņu

Insekc1

144 ziņas

PM

Skaties ražotāju mājaslapās, kuras sveces der tieši tavam auto. Iesaku IRIDIUM, piemēram NGK. Nebūs vislētākās, bet gāzei ļoti O.K.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

TC motorā originalās platīna bija par ļooti ok cenu. mani pārsteidza.

Atbildēt uz šo ziņu

kuklandex

286 ziņas

PM

PASSATizhi: "
TC motorā originalās platīna bija par ļooti ok cenu. mani pārsteidza.
"

kāda bij tā cena? šodien nopirku CHAMPION DOUBLE PLATINUM POWER RN14PMP5 pa 25 Ls komplektu, rīt braukšu uz garāžu ķepas saldēt un sveces mainīt

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Chrysler Grand Vojager 2003.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online