94.gada pečka » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 94.gada pečka

Lapas: [1]
94.gada pečka ( 2103 )
Kasspars

12 ziņas

PM

Vai tiešām 94.g 3.3 ir tiešām viss aokstākā mašīna kāda man ir bijusi aoto labs ļoti patīk, bet kad sākās aukstums tad piedodiet man. Pečkas trubas karstas motors uzsilst zibenīgi uz pečku trabas karstas bet salonā pūš tikai remdenu gaisu domāju kad radiātors ciet noņēmu trubas papūtu radiātors tīrs iepūtu pretestības nav nekādas pūšās cauri viegli tosols ir ok nav jāuzlej. šodien laukā -10 jāsēž cepurē kas būs ja būs -20 pizdec. varbūt kādam ir kāda ideja par to brīnišķīgo pecķu.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG

198 ziņas

PM

Varbūt radiators no ārpuses ar netīrumiem apaudzis?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tas ka var izpūst viegli ar gaisu nav rādītājs. Es pus stundu ēdinu ar tīru sālskābi. Ja nav iepriekš lietotas ķīmijas tad efekts ir. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

IlmarsG

198 ziņas

PM

Kasspars: "
Kā to saprast no ārpuses, vēlviena fīča citreiz skatos nav spiediena sistēmā citreiz ir nekur netek šķidrums nezūd varbūt korķim kaput.
"

Paskaties, vai korķim gumijas blīve ir kārtībā - nav pārplīsusi, sašķiebusies, vispār pazudusi.

Atbildēt uz šo ziņu
Kasspars

12 ziņas

PM

Kā to saprast no ārpuses, vēlviena fīča citreiz skatos nav spiediena sistēmā citreiz ir nekur netek šķidrums nezūd varbūt korķim kaput.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

"
No ārpuses- to saprast tā, ka ne jau tikai tosolam viegli jāiet cauri radiatoram, bet arī ieplūstošajam gaisam jāiet cauri tam radiatoram un jāsasilst, ja radiators no ārpuses aplipis ar lapām un putekļiem, gaiss cauri netiks un nesasils, vēl pastāv variants, ka regulēšanas klape ieķērusies ( tā kura regulē ienākošo gaisu vai nu cauri radiatoram, vai apkārt viņam. Vēl retāk, bet gadās, ka gaiss tiek virzīts cauri radiatoram, bet riņķī viņam ir kādi blīvējuma defekti, un patiesībā viņš plūst pa vieglāko ceļu- apkārt. Man ir kantainais, un par siltumu viņā nesūdzos pat lielā salā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

wizard

654 ziņas

PM

munds: "
"
No ārpuses- to saprast tā, ka ne jau tikai tosolam viegli jāiet cauri radiatoram, bet arī ieplūstošajam gaisam jāiet cauri tam radiatoram un jāsasilst, ja radiators no ārpuses aplipis ar lapām un putekļiem, gaiss cauri netiks un nesasils, vēl pastāv variants, ka regulēšanas klape ieķērusies ( tā kura regulē ienākošo gaisu vai nu cauri radiatoram, vai apkārt viņam. Vēl retāk, bet gadās, ka gaiss tiek virzīts cauri radiatoram, bet riņķī viņam ir kādi blīvējuma defekti, un patiesībā viņš plūst pa vieglāko ceļu- apkārt. Man ir kantainais, un par siltumu viņā nesūdzos pat lielā salā.
"
Pilnīgi piekritu!
Un šeit iet runa par dīzeli "čuguna kluci"!
3,3l benzinniekā jābūt siltāk ne kā dīzelī. Meklē vainu!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 94.gada pečka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online