zobsiksna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » zobsiksna

Lapas: 1 [2] 3
zobsiksna ( 4600 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

a nafig zāģēt līdz 4? man ikdiena pat dinamiski braucot nekāpj pāri 3

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Bang

15 ziņas

PM

kas kuram ir dinamiski:D

Atbildēt uz šo ziņu
uldii12345

316 ziņas

PM

Kā tu vari dinamiski pabraukt līdz 3000, man piemēram , lai normāli apdzītu pie 90/ 100 km/h, nospiežot pedāli grīdā ieslēdzas zemāks pārnesums un apgriezieni ap 5000, pat nedaudz uzdodot gāzi pārslēdz zemākā robā un tad sāk stiep no 3000 uz augšu...

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

mezinu kas jums tur ne tā, arī ātras apdzīšanas ir līdz 3.5 līdz 4 nespiežu nekad. jo tad ir tikai dzinēja troksnis, dinamika labaka nepaliek. maksimālais griezes moments ir pie 3200

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

neko nedaru, vnk braucu, kārba pati slēdzas. pie straujākām apdzīšanām var just kārbas uzvedību. spiest vnk grīda nav jegas pari pa 4000 bija tik vienreiz, kkad bija stressaina situācija pie apdzīšanas ka iespiedu grīdā, un pārslēdzās pa diviem robiem uz leju, un jegas no ta nebija. dzinējs rēc, bet jegas nav. tapēc vajag spiest ar izjūtu, tā lai ir maksimāli atverta drossele, bet vel nepārslēdz uz leju. ar laiku jāpierod, un tad ļoti labi var saprast rurā brīdī kā rīkoties lai dabūtu maks paatrinajumu. un max paatrinajums ir uz tiem apgriezieniem kur ir max griezes moments.

Atbildēt uz šo ziņu

uldii12345

316 ziņas

PM

es saprotu, ka ar manuālo kārbu tu vari regulēt līdz cik apgriezieniem spiest, bet kā tad tu to dari ar automātu, palaid pie 3,5t palaid gāzi vaļā lai pārzlēdzas, bet atkal uzspiežot gāzi, taču pārmet atpakaļ uz zemāko? Tev taču nav manuālā kārba

P. S. Man T.C. ir pirmais auto ar automātisko kārbu, varbūt ir kādi triki, ko es nezinu

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005. g. 3,8 gāzēts

Bang

15 ziņas

PM

bet toč ir ķēde?saku esmu tikai braucējs,mašīnās nejēdzu un arī negribu!citur forumos raksta ka no 2001.g sākas ar siksnu...

Atbildēt uz šo ziņu
Insekc1

144 ziņas

PM

Bang, neķer kreņķi, 3.3 un 3.8 ir tikai ar ķēdi neatkarīgi no gada.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan 3.8 05

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » zobsiksna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online