zobsiksna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » zobsiksna

Lapas: [1] 2 3
zobsiksna ( 4598 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir ķēde. ko nemaina. vibrācija tikai uz pedāļa vai pa visu virsbūvi? apskaties dzinēja spilvenus. un izpūtēja novietojumu un ta gumijas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Bang

15 ziņas

PM

sveiki! man ir 2001.gada 3.3L TC. gribēju noskaidrot vai tam motoram ir zobsiksna vai ķēde?vieni saka tā citi tā.
otrs jautājums-aizvakar braucu pa pilsētu,biki vairāk uzspiedu uz gāzes pedāļa~4000 apgriezieniem un sāka vibrēt gāzes pedālis un izlikās ka motoram kaput,tā kā kaut ko būtu aprāvis.uzdodot atkal gāzi un palaižot vaļā
it kā turpinājās tā vibrācija un ļorināšanās,nu tā kā kāds zobrats būtu izlecis no savas vietas.vakar piešķiļot no jauna viss iet kā nekas nebūtu bijis.kaut kāda mistika.aizdzinu šodien uz servisu,protams ka vainu neatrada,bet tas bija spēcīgi,tā ka tagad drusku raustos ko darīt?

Atbildēt uz šo ziņu
Bang

15 ziņas

PM

nē.tā vibrācija bija tikai uz gāzes pedāļa.grūti tā izstāstīt.skaņa tāda...nu piem. paņemot elektrisko urbi ieslēdzot un izslēdzot turpinātos pēc inerces vēl kādu laiku griezties.

Atbildēt uz šo ziņu
jancuks

65 ziņas

PM

Iespējams, ka nostrādāja apgriezienu ierobežotājs, manam Dodge arī tā notiek

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.3 2000

Bang

15 ziņas

PM

nu moška,bet es noslāpēju un pielaidu pa jaunam un vēl tāpat bija.nākamajā dienā vairāk nav.tā ar to ierobežotāju var būt?pa pusotru gadu kamēr braucu man tā noticis pirmo reizi.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

amīšu v6

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

tad deforsētais klucis pēc 3.5 jau velk švaki. un pateriņs aiziet kosmosā. nav jegas viņu griezt.

Atbildēt uz šo ziņu

Bang

15 ziņas

PM

kas ir deforsēts klucis?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » zobsiksna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online